Ajax huokaisee helpotuksesta – kaksi avainpelaajaa pelikunnossa Real Madridia vastaan

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Chelsea - Arsenal! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ajaxin päävalmentaja Erik ten Hag kertoi tiistaina lehdistötilaisuudessa, että keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong ja laitahyökkääjä David Neres ovat valmiita pelaamaan Real Madridia vastaan Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osassa.

De Jong, 21, otettiin lauantaina vaihtoon Eredivisien ottelussa Heraclesia vastaan. Hollantilaismediassa huhuttiin, että lihasvamma estää häntä pelaamasta keskiviikkona Madridia vastaan. Neresillä, 21, taas on ollut vaivaa lähentäjälihaksen kanssa, mutta ten Hagin mukaan kummatkin ovat pelikunnossa.

– Frenkie on kunnossa, hän on iloinen päästessään pelaamaan, kommentoi ten Hag.

De Jong siirtyy tämän kauden jälkeen Real Madridin arkkivihollisen Barcelonan riveihin.

– Uskon, että hänellä on hieman lisämotivaatiota, mutta meidän kaikkien on pelattava Mestarien liigassa Madridia vastaan, lisäsi ten Hag.

– Neres on kunnossa, hän on todella kunnianhimoinen ja mahtava taistelija ja hän tulee näyttämään sen kentällä. Hän on erittäin tärkeä pelaaja meille ja tulee olemaan myös Madridia vastaan.

– Hänellä on ongelma lähentäjälihaksessa, mutta hän on levännyt viimeisten päivien ajan, ja uskon, että hän kykenee pelaamaan täysillä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigassa Chelsea - Arsenal! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!