Argentiinan futispomo vahvistaa: Lionel Messi palaamassa maajoukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Lionel Messiä ei ole nähty Argentiinan maajoukkueessa sitten viime kesän MM-kisojen, jotka jäivät Albicelestellä neljän ottelun mittaisiksi. 31-vuotias Barcelona-tähti saattaa kuitenkin tehdä paluunsa Argentiinan paitaan maaliskuussa. Näin uskoo ainakin vakaasti maan jalkapalloliiton puheenjohtaja Claudio Tapia.

– Pelaajalista julkistetaan maaliskuun ensimmäisinä päivinä. Epävarmuus poistuu silloin. Epäilemättä Messi on kuitenkin joukkueessa mukana, Tapia sanoi lehdistölle Sportin mukaan.

Argentiina pelaa maaliskuussa kaksi ystävyysottelua, 22.3. Venezuelaa vastaan ja 26.3. Marokkoa vastaan. Niissä valmistaudutaan kesällä Brasiliassa pelattavaan Copa Américaan, johon argentiinalaiset haluavat epäilemättä supertähtensä mukaan.

– Tietysti Messin paluu riippuu vielä siitä, nimeääkö (maajoukkuevalmentaja LionelScaloni hänet mukaan. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että jos hänet nimetään maajoukkueeseen, Messi myös mukaan tulee, Tapia jatkaa.

– Me kaikki tiedämme, että Messi rakastaa maajoukkuetta. Hänelle tulee olemaan tärkeää nauttia taas maaotteluista.

– Tapasimme Messin kanssa, kun Superclásico pelattiin Madridissa. Messi on epäilemättä yhtä innokas maajoukkueeseen kuin aina ennenkin, ja me olemme hyvin iloisia siitä, että hän haluaa puolustaa maajoukkueemme värejä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.