Entinen valioliigapelaaja Robbie Savage jakaa kehuja suomalaishyökkääjä Teemu Pukin edustamalle Norwichille, joka johtaa Mestaruussarjaa ja on vahvasti tyrkyllä Valioliigaan.

– Pelasin monessa joukkueessa, jotka ylisuorittivat yrityksen ja joukkuehengen kautta. Näen myös paljon sitä tämän kauden Norwichissa, Savage toteaa.

– Tapa, jolla (manageri) Daniel Farke käänsi kurssin huonon alun jälkeen, on ollut uskomaton. He pelasivat loistavasti Derbyssä ja Leedsissä. Teemu Pukki on ollut mahtava, ja heillä on nyt luonnollisesti todellinen mahdollisuus nousta, hän jatkaa.

Walesin ex-maajoukkuemiehen 606-radiolähetyksessä antamat lausunnot ovat herättäneet myös suuttumusta Norwichin fanien keskuudessa. Savage nimittäin totesi, ettei hän haluaisi nähdä joukkuetta Valioliigassa.

– Olin vain rehellinen ja vitsailin hieman. Jos kuuntelette klipin uudestaan, sanoin tärkeimmän syyn olevan se, että Norwich on niin kaukana kodistani!

– Joten olin itsekäs ja vitsailin, mutta haluaisin myös mieluummin nähdä Derbyn, Birminghamin ja Blackburnin nousevan kuin Norwichin – ja tietysti seison sen takana. Tunnen yhä ihmisiä, jotka työskentelevät entisissä seuroissani.

Lähde: Eastern Daily Press