Ex-mieheltä paljastus: Mauro Icardin agenttivaimo tarjosi palveluksiaan – ”Tämä tilanne on synnyttänyt sen”

© Kuva: Getty Images

Entinen seuratoveri Maxi Lopez myöntää Mauro Icardin ansaitsevan vaimoansa Wanda Naraa paremman agentin. Argentiinalainen tuntee hyvin sekä Icardin että Naran.

Lopez oli Naran kanssa naimisissa vuosina 2008-2013, mutta liitto päättyi eroon kolmiodraaman jälkeen. Agentti petti ja aloitti selän takana suhteen Icardin kanssa.

Pelaajat pelasivat tuolloin Sampdoriassa.

Icardi on ajautunut Naran meluisien sanomisten myötä ongelmiin nykyisessä seurassaan Internazionalessa. Kapteenin vastuunsa menettäneen tähtihyökkääjän odotetaan jättävän Serie A -joukkueeen.

Lopez kertoo Naran tahtoneen myös hänen agentikseen. Argentiinalaishyökkääjä ei kuitenkaan tähän myöntynyt.

– Interin seurajohto on kyllästynyt häneen ja hänen tapaansa tehdä asioita. Icardi ei lisäksi pelaa samalla tasolla kuin aiemmin. Tämä tilanne on synnyttänyt sen, Lopez kommentoi Radio La 990:n haastattelussa.

– Hyvät agentit tekevät vaikutuksen, koska he osaavat lukea näitä tilanteita. He tietävät milloin painostaa, milloin puhua ja milloin olla hiljaa. Mielestäni tuon tason pelaajaa pitäisi edustaa ihminen, joka ymmärtää hänen kykynsä.

– Wanda tarjoutui minunkin agentiksi, mutta en koskaan nähnyt häntä agenttina. Halusin pitää huolen perheestäni. Halusin harmonian ja erottaa ne kaksi asiaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.