FC Inter voitti lauantaina Ruotsin pääsarjaseura GIF Sundsvallin harjoitusottelussa 1-0. Ottelu pelattiin Tukholmassa Skytteholmin kentällä.

Ottelun ainoasta maalista vastasi Interin keskikenttäpelaaja Mikko Kuningas, joka upotti vapaapotkunsa sisään rangaistusalueen tuntumasta.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
VOITTO! 💪🏼 GIF Sundsvall kaatuu Tukholman Skytteholmissa lukemin 0-1! Ottelun ainoan maalin viimeisteli toisen jakson alussa tyylikkäästi suoraan vapaapotkusta Mikko Kuningas! #fcinterturku #gifsundsvall #enemmänyhdessä

GIF Sundsvall sijoittui viime vuoden Allsvenskanissa kahdeksanneksi omalla piste-ennätyksellään.

Interin päävalmentaja José Riveiro piti näkemästään.

– Mielestäni joukkue otti jälleen yhden askeleen eteenpäin kohti sitä peliä, jota haluan meidän pelaavan. GIF pakotti meidät pelaamaan taitojemme ylärajoilla ja onnistuimme siinä, kommentoi Riveiro Interin sivuilla.

– Kohtasimme yhden Ruotsin parhaista joukkueista ja tästä ottelusta hyvästä tuloksesta saamme paljon voimavaroja tulevaisuutta silmällä pitäen. Nämä ottelut ovat tärkeitä, koska kovatasoinen vastustaja pakottaa myös meidän nostamaan kaikessa tekemisessä tasoamme normaalia korkeammalle. On harmi, ettemme pääse pelaamaan näitä otteluita enemmän, sillä nämä vievät meitä eteenpäin.

– Analysoimme jälleen tämän ottelun ja pyrimme kehittämään niitä asioita, joissa olimme tänään heikkoja. Tästä ottelusta jäi paljon hyviä asioita käteen, mitä tulemme hyödyntämään.