FC Inter tiedottaa kotisivuillaan, että sen marraskuussa käynnistämä Enemmän yhdessä -kausarihaaste toteutuu. Seura oli asettanut tavoitteekseen 1 500 myytyä kausikorttia, mutta kampanja päätettiin toteuttaa jo nyt. Keskiviikkona myytynä oli jo reilut 1 300 kausikorttia, ja viestintäpäällikkö Heli Annalan mukaan myös torstai on ollut hyvä myyntipäivä.

Jo nyt on selvää, että Inter on tehnyt seuran uuden kausikorttien myyntiennätyksen. Tarkkaa tietoa vanhasta ennätyksestä Annala ei osannut SuomiFutiksen haastattelussa sanoa, mutta kertoo lukeman ylittyneen joka tapauksessa reilusti.

– Interin yleisökeskiarvoennätys syntyi mestaruuskaudella 2008 (4 432 katsojaa/peli), mutta silloin myytiin huima määrä irtolippuja loppukauden jännittäviin otteluihin. Joten kyllä tämä ennätyksellinen kausikorttimyynti hyvältä tuntuu, Annala sanoo.

Lähtötilanteessa kaikki Enemmän yhdessä -kausikortit olivat viiden ottelun arvoisia, mutta nyt varmistui, että kausikorteilla näkee kaikki Interin Veikkausliigan kotiottelut. Lisäksi kortilla saa 50 prosentin alennuksen Suomen Cup -otteluiden pääsylipuista sekä etuosto-oikeuden europeleihin.

– Haasteen saaman suuren suosion perusteella näytti hyvin todennäköiseltä, että tavoiteltu määrä täyttyy helmikuun aikana. Positiivisesta kehityksestä innostuneena seura halusi kiittää jo korttinsa ostaneita sekä kannustaa vielä empiviä mukaan takaamalla haasteen toteutumisen jo tässä vaiheessa riippumatta siitä, paljonko Enemmän yhdessä -kortteja loppukuun aikana myydään, Interin hallintopäällikkö Lauri Kemppainen kertoo seuran tiedotteessa.

69 euron arvoisia kausikortteja voi ostaa vielä helmikuun loppuun saakka. Maaliskuun 1. päivästä alkaen kaikkien kausikorttien hinta on 200 euroa.

[readmore from=FC-Inter-Turku]

Annalan mukaan on realismia, että kausikortteja tullaan myymään vielä useampi sata.

– Tiedän, että monet kannattajat ovat odottaneet kampanjan toteutumista ennen kausikorttinsa uusimista. Uutena asiana myös monet yhteistyöyrityksemme ovat olleet kiinnostuneita hankkimaan kausikortteja ja lahjoittamaan niitä hyväntekeväisyyteen, Annala kertoo.

Mitään ylärajaa kausikorttimyynnille ei ole. Veritas Stadionin istumapaikkakapasiteetti on 8 072 paikkaa. Mikäli kausikorttimyynti ylittäisi kaikki odotukset ja pääkatsomo alkaisi täyttyä, voidaan Annalan mukaan myös olympiakatsomoon alkaa myydä kausikortteja.