HJK:n luottopelaajan ura jatkuu Israelissa

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!

HJK:ssa viimeiset kolme kautta pelannut keskikenttäpelaaja Anthony Annan siirtyy jatkamaan uraansa israelilaisessa Beitar Jerusalemissa. 32-vuotiaan ghanalaisen sopimus kattaa kevätkauden, ja siinä on optio vuoden jatkosta.

Beitar Jerusalem on voittanut historiansa aikana kuusi Israelin-mestaruutta, joista viimeisimmän kaudella 2007-2008. Se on myös europelien vakiokävijä, joka on osallistunut Eurooppa-liigan karsintoihin neljällä perättäisellä kaudella. Seuran pelaajalistoilta löytyy muun muassa kokenut valioliigapelaaja Yossi Benayoun, 38. Viime kaudella Beitar sijoittui sarjassa kolmanneksi, mutta tällä kaudella se on vasta yhdeksäntenä.

Urallaan myös muun muassa Rosenborgissa ja Schalkessa pelannut Annan kirjautti tilastoihinsa HJK:ssa kaikkiaan 111 ottelua, joista ensimmäiset 13 jo kaudella 2014. Annan teki HJK:lle yhteensä kolme maalia.

64 A-maaottelua pelannut Annan oli mukana myös Ghanan MM-kisajoukkueessa vuonna 2010.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!