HJK:ssa viimeiset kolme kautta pelannut keskikenttäpelaaja Anthony Annan siirtyy jatkamaan uraansa israelilaisessa Beitar Jerusalemissa. 32-vuotiaan ghanalaisen sopimus kattaa kevätkauden, ja siinä on optio vuoden jatkosta.

Beitar Jerusalem FC

@fcbeitar
משנכנס אנאן מרבין בשמחה: הקשר הגנאי אנתוני אנאן חתם רשמית עד סוף העונה עם אופציה לעונה נוספת. Good luck Anthony 💛🖤

Beitar Jerusalem FC

@fcbeitar
קלינגר לקראת מכבי חיפה: "סגל של מועדון כמו בית"ר, שזה אחד המועדונים הגדולים במדינה, צריך שייתן מענה איכותי למטרות של המועדון הזה" >> beitarfc.co.il/?p=38165

Beitar Jerusalem on voittanut historiansa aikana kuusi Israelin-mestaruutta, joista viimeisimmän kaudella 2007-2008. Se on myös europelien vakiokävijä, joka on osallistunut Eurooppa-liigan karsintoihin neljällä perättäisellä kaudella. Seuran pelaajalistoilta löytyy muun muassa kokenut valioliigapelaaja Yossi Benayoun, 38. Viime kaudella Beitar sijoittui sarjassa kolmanneksi, mutta tällä kaudella se on vasta yhdeksäntenä.

[readmore from=Annan-Anthony]

Urallaan myös muun muassa Rosenborgissa ja Schalkessa pelannut Annan kirjautti tilastoihinsa HJK:ssa kaikkiaan 111 ottelua, joista ensimmäiset 13 jo kaudella 2014. Annan teki HJK:lle yhteensä kolme maalia.

64 A-maaottelua pelannut Annan oli mukana myös Ghanan MM-kisajoukkueessa vuonna 2010.