SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan nigerialainen laitapuolustaja Elderson Uwa Echiéjilé harjoittelee HJK:n mukana Turkin leirillä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat ja SuomiFutis-sivustolle asia vahvistettiin luotettavasta lähteestä.

HJK kohtaa Turkissa valkovenäläisen Shakhtar Soligorskin maanantaina 4.3. ja ukrainalaisen FC Obolon Kievin perjantaina 8.3.

HJK:n mukana leirillä oleva Elderson on tällä hetkellä ilman seuraa. Laitapuolustajan edellinen seura on ranskalaisjätti AS Monaco, josta hänet tosin lainattiin viimeisen kolmen kauden aikana useaan seuraan. Elderson pelasi lainalla kaudella 2016-17 La Ligaa Sporting Gijónissa sekä Belgian liigaa Standard Liegessä. Viime kaudella mies nähtiin Turkin Superliigassa Sivassporin riveissä.

Eldersonilta löytyy tililtään yhteensä 56 ottelua Ranskan Ligue 1:ssä, ja hän on edustanut Monacoa myös Eurooppa-liigassa. Sen lisäksi Elderson on edustanut Nigerian A-maajoukkuetta 59 ottelussa. Elderson on myös edustanut maataan MM-kisoissa.