Hugo Keto Brightonista lainalle Irlannin pääsarjaan – ”Hienoa tuoda uusi laatuvahti sisään”

© Kuva: Getty Images

Hugo Keto on siirtynyt kevätkaudeksi lainalle Brightonin organisaatiosta irlantilaisen Waterfordin riveihin.

Irlannin pääsarjassa pelaava Waterford julkaisi Kedon lainasiirron maanantai-iltana. 21-vuotias suomalaisvahti harjoitteli joukkueen kanssa jo maanantaiaamuna.

– Olemme onnellisia saadessamme hänet tänne. Hän harjoitteli kanssamme aamulla. On hienoa tuoda uusi laatuvahti sisään ja luvassa on varmasti hyvä kilpailutilanne ykkösmaalivahdin paikasta, Waterfordin päävalmentaja Alan Reynolds totesi seuran verkkosivuilla.

– Hugolla on paljon kokemusta Englannin juniorisarjoista niin Arsenalissa kuin Brightonissa, joten olemme onnellisia saatuamme siirron maaliin.

Myös Keto kommentoi siirtoaan samaisessa tiedotteessa.

– Olen todella onnellinen sopimuksestani. Tämä oli hyvä mahdollisuus saada peliaikaa ja sen vuoksi järkevä siirto. Haluan saada miesten pelejä alle, joten oli järkevää tulla tänne. Harjoittelin aamulla ensimmäistä kertaa joukkueen kanssa. Tutustuin joukkuetovereihini ja nautin siitä, Keto totesi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

Irlannin pääsarja käynnistyy viikonloppuna. Kedon Waterford kohtaa ensimmäisellä sarjakierroksella kotikentällään Shamrockin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.