Ilves tiedottaa kotisivuillaan erittäin tärkeästä jatkosopimuksesta. 21-vuotias keskikenttäpelaaja Lauri Ala-Myllymäki on solminut kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

MAHTAVA UUTINEN: Tähtipelaaja Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä ilvesedustus.fi/tahtipelaaja-l… #ilves #veikkausliiga #keltavihreä #tampere

Ala-Myllymäen uskottiin hamuavan sopimusta ulkomailta, ja myös monen muun veikkausliigaseuran uskottiin olevan hänestä kiinnostunut. Tuttu tamperelaisseura vei kuitenkin voiton.

Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa nuoresta iästään huolimatta jo 118 veikkausliigaottelua, joissa maaleja on syntynyt 19. Hän on pelannut myös kaikissa juniorimaajoukkueissa 16-vuotiaista 21-vuotiaiden maajoukkueeseen. A-maajoukkueessa Ala-Myllymäkeä ei ole vielä nähty.

[readmore from=Ala-Myllymäki-Lauri]

– Suomessa Ilves on koko ajan ollut minulle ykkösvaihtoehto. Päivittäinen harjoittelu on täällä todella laadukasta ja siksi Ilves on hyvä paikka kehittyä pelaajana. Meillä on koossa erittäin hyvä joukkue tulevalle kaudelle ja mitaleista lähdetään ehdottomasti taistelemaan, Ala-Myllymäki kommentoi kontrahtiaan.

– Erittäin hienoa, että Lauri solmi kansamme kahden vuoden jatkosopimuksen. Laurista oli paljon kiinnostusta Suomen rajojen sisä- ja ulkopuolella, mutta meidän ja tamperelaisen jalkapalloyleisön kannalta oli mahtava asia, että Lauri päätti jatkaa Ilveksessä, Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola puolestaan hehkutti.