Suomalaisessa jalkapalloilussa on nähty vuosien saatossa aivan liian paljon taloudellisia mahalaskuja. Muutama viikko sitten konkurssin tekivät JJK ja PS Kemi, eikä tiistaina julkistettu VPS:n avoin osakeantikaan varsinaisesti lupaava signaali ollut.

Siksi onkin sitäkin iloisempaa, että Ilves tiedottaa keskiviikkona kotisivuillaan tehneensä jälleen positiivisen tuloksen, ja kaiken lisäksi koko osakeyhtiön historian parhaan.

Ilves Edustus Oy on toiminut seitsemän tilikauden ajan, ja yhtiön jokainen tilikausi on päättynyt positiiviseen tulokseen. Edellisellä, marraskuussa päättyneellä tilikaudella Ilves Edustus Oy:n liikevaihto oli 1,47 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi edelliseen vuoteen nähden 17%.

Tilikauden voitto ennen veroja oli 115 000 euroa. Tulos on Ilves Edustus Oy:n historian paras.

– Taloudellinen tuloksemme on hyvä osoitus siitä, että olemme onnistuneet strategiamme toteuttamisessa. Olemme pyrkineet kehittämään yhtiön toimintaa laatimamme pitkän tähtäimen suunnitelman mukaisesti ja hyvä taloudellinen tulos on tärkeä osa tuota kehitystyötä. Olemme erittäin tyytyväisiä tilikauden tulokseen ja tästä on hyvä jatkaa organisaatiomme ja sen toiminnan kehittämistä, kommentoi Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Tomi Erola.