Historiansa neljänteen Allsvenskan-kauteen valmistautuva Östersunds FK on lähellä nimekästä pelaajakiinnitystä. Östersund neuvottelee parhaillaan Manchester Unitedin kasvatin Ravel Morrisonin kanssa ja hänen seuransa Lazion kanssa.

Morrisonia, 26, huhuttiin Östersundiin jo syksyllä, mutta silloin huhut eivät johtaneet mihinkään. Välillä miestä kuiskittiin Glasgow Rangersiin, mutta nyt tapetilla on taas Östersund.

Östersundin tekninen johtaja David Webb kertoi seuran verkkosivuilla, että Morrison on parhaillaan mukana joukkueen harjoitusleirillä Espanjan Marbellassa.

– Olemme olleet yhteydessä Raveliin ja hänen agenttiinsa pitkään ja keskustelleet siirrosta. Se on lähellä.

– Ravel haluaa tutustua joukkueeseen, ja sitten katsotaan, miten se menee. Hän ei ole allekirjoittanut vielä sopimusta Östersundin kanssa, mutta me toivomme, että saamme hänet seuraamme.

Englannin nuorisomaajoukkueissakin pelannut Morrison ei onnistunut lyömään läpi Manchester Unitedissa, vaikka pelasikin joukkueessa jokusen cup-ottelun. Valioliigaa Morrison pelasi kaudella 2013-2014 West Hamissa, kunnes matka jatkui sarjatasoa alemmas Birminghamiin, QPR:ään ja Cardiffiin, ja sieltä edelleen ulkomaille.

Lazio osti Morrisonin pelaajaoikeudet kesällä 2015, mutta Roomassakaan Morrison ei noussut toivotun isoon rooliin. Pelejä Lazion paidassa on kertynyt vain kahdeksan, joista neljä Serie A:ssa. Viimeksi Morrison pelasi lainalla meksikolaisessa Atlasissa kaudella 2017-2018.

[readmore from=Östersund]

Morrisonin sopimus Lazion kanssa umpeutuu kesällä, joten hänen kohdallaan puhutaan pysyvästä siirrosta, ei lainasta.

Östersund on sijoittunut kolmella aiemmalla kaudellaan sijoille 5-8 ja selviytyi cup-voittajana Eurooppa-liigan karsintoihin kaudella 2017-2018. Karsinnoissa se pudotti Galatasarayn ja PAOK:n, ja lohkovaiheessa Östersund nappasi Hertha Berlinin päänahan. Matka tyssäsi vasta pudotuspeleissä Arsenaliin, mutta siitäkin se otti yhden osaottelun voiton.