Lähde: Chelsea vedätti FA:ta rajusti nykyisen Lyon-pelaajan värväyksessä – yksityiskohdat julki

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Chelsea on joutumassa isoihin ongelmiin. Valioliigaseuralle langetettiin tänään kahden siirtoikkunan mittainen siirtokielto (lue lisää).

Ranskalaismedia Mediapart kertoo Football Leaksin asiankirjoihin pohjaten, että Fifan tutkinnassa oli 19 Chelsean värväämää ulkomaalaista nuorta pelaajaa. Heistä 14 oli alaikäisiä.

Yksi tutkitty pelaaja oli Lyonia nykyisin Ranskassa edustava Bertrand Traoré. Burkina Fason maajoukkuemies solmi Chelsean kanssa sopimuksen vuonna 2013 18-vuotiaana, mutta seura rekisteröi pelaajan vasta tammikuussa 2014 FA:lle.

Mediapartin mukaan Fifa sai todisteita, joiden mukaan Chelsea olisi johtanut päivämäärissä harhaan. Todisteista selvisi, että Traoré olisi pelannut 25 ottelua Bluesin U16, U18 ja edustusjoukkueessa ennen rekisteröintiä FA:lle.

Chelsea myönsi maksaneensa huhtikuussa 2011 Traorén äidille 155 00 puntaa ja pelaajan silloiselle seuralle AJE Bobo-Dioulasselle, jotta he ensin kieltäytyisivät sopimuksen allekirjoittamisesta.

Sopimus oli neljän ja puolen vuoden mittainen. Alle 18-vuotiaille pelaajille saa tehdä vain maksimissaan kolmen vuoden sopimuksia.

Chelsean väitetään myös maksaneen Traorélle 20 000 puntaa vuodessa, jotta laitahyökkääjä liittyisi Surreyssa sijaitsevaan Whitgiftin kouluun.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!