PSG oli tiettävästi koko tammikuun siirtoikkunan ajan kiinnostunut Napolin Allanista.

PSG teki Napolille muutaman tarjouksen Allanista, mutta Napoli ei luonnollisesti suostunut luopumaan avainpelaajastaan kesken kauden. Myös Napolin päävalmentaja Carlo Ancelotti totesi julkisesti, ettei Allan ole myynnissä.

Kapteeni Marek Hamsik saattaa kuitenkin olla lähtökuopissa. Rai Sportin mukaan Guangzhou Evergrande on kiinnostunut Hamsikista, joka on edustanut Napolia kesästä 2007 lähtien. Myös Hebei China Fortune on tiettävästi halukas hankkimaan Hamsikin riveihinsä.

Kiinassa siirtoikkuna on vielä auki, joten kiinalaisseurat voivat hankkia Euroopasta pelaajia. Napoli ei kuitenkaan kykenisi korvaamaan Hamsikia mitenkään ennen kesän siirtoikkunaa.

Kiinalaisseurat ovat aiemminkin olleet kiinnostuneita Hamsikista. Hamsik oli jo tiettävästi siirtymässä Kiinaan, mutta Ancelotti sai Hamsikin jäämään seuraan.