Lipsauttiko Sergio Ramos salaisuuden ilmoille? – Real Madridin kapteenia saattaa odottaa pidennetty pelikielto

© Kuva: Getty Images
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Real Madridin kapteeni ja toppari Sergio Ramos kiistää ottaneensa tahallaan varoituksen Ajaxia vastaan Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Ramos sai keskiviikkona keltaisen kortin rikottuaan Ajaxin hyökkääjää Kasper Dolbergia varsinaisen peliajan loppuhetkillä. Ottelu oli tuossa vaiheessa jo loppulukemissa 2-1 Madridin hyväksi.

Varoitus oli Ramosin kolmas tämän kauden Mestarien liigassa, joten hän on pelikiellossa joukkueiden kohdatessa toisessa osassa Espanjassa 5. maaliskuuta.

– Valehtelisin, jos väittäisin, etten hakenut varoitusta. Se oli mielessäni. En halua aliarvioida vastustajaa tai ajatella otteluparin ratkenneen, mutta tein sen päätöksen, kommentoi Ramos pelin jälkeen BBC:n mukaan.

– Oli 88. minuutti, ja näin voin saada lepovuoron toisessa osaottelussa. Olen toki kentän laidalla kannustamassa joukkuetta.

Euroopan jalkapalloliiton Uefan sääntöjen mukaan tahalleen varoituksen ottanut pelaaja voi saada kahden ottelun pelikiellon. Pelikiellon ottaminen tässä vaiheessa vähentää mahdollisuutta saada panna myöhemmin kilpailussa, koska varoitustilit nollataan puolivälierien jälkeen.

Ramosin joukkuekaveri Dani Carvajal sai viime kaudella Mestarien liigassa kahden ottelun pelikiellon, kun hänen katsottiin ottaneen tahallaan keltainen kortti 6-0-voitossa kyproslaista APOELia vastaan ottelun viimeisellä minuutilla.

Madridin kapteeni kiisti myöhemmin sosiaalisessa mediassa hakeneensa keltaista korttia.

– En tavoitellut varoitusta, kuten en tehnyt edellisessä pelissä Romaakaan vastaan.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliParaguayn maajoukkuevalmentaja jätti pestinsä yhden pelin jälkeen – vetosi perhesyihin
Seuraava artikkeliDeadline Dayna petetty sarjakärki halusi viimeisen sanan: ”Swansea ei vieläkään vastaa”