Mauro Icardin edellinen agentti avasi suunsa: ”Hän on menettänyt uransa hallinnan”

© Kuva: Getty Images

Serie A:n kaksinkertaisen maalikuninkaan Mauro Icardin tilanne on viime päivinä hallinnut italialaista mediaa. Tiistaina 26 vuotta täyttäneeltä Icardilta riisuttiin viime viikolla Internazionalen kapteenius, ja hän jäi omaehtoisesti pois joukkueen vieraspelistä Rapid Wieniä vastaan. Jatkosopimusta Interin kanssa ei ole syntynyt, ja moni syyttää tilanteen monimutkaisuudesta Icardin agenttivaimo Wanda Naraa.

32-vuotias argentiinalaismalli ja mediapersoona Wanda Nara ei suinkaan ole aina toiminut Icardin agenttina. 9-vuotiaana Eurooppaan ja Kanariansaarille muuttaneen Icardin vei kanarialaisesta Vecindariosta ensin Barcelonaan espanjalainen Abián Morano, joka järjesti myöhemmin Icardille siirrot myös Sampdoriaan ja sieltä edelleen Interiin. Morano ei Icardin uran viimeaikaisista tapahtumista innostu.

– Bongasin Icardin jo vuosia sitten Vecindarion pelissä. Hän asui Kanariansaarilla perheensä kanssa. Menin katsomaan junioripeliä Vecindarion ja Huracánin välillä. Huracánissa pelasi tuolloin Jesé. Yllätyin väkevästä, nopeasta ja maaliahneesta ”ysistä”. Hän oli Mauro, Morano kertoo Marcan haastattelussa.

Barcelonan pelitapa ei Icardin ominaisuuksille sopinut, ja siksi Morano ehdotti tälle pian siirtoa Sampdoriaan. Tällöin elettiin vuotta 2011, ja Icardi oli 18-vuotias.

– Aloitin Icardin asianhoitajana, kun hän pelasi Vecindariossa ja oli 13-vuotias. Teimme yhteistyötä vuoden 2015 loppuun asti. Tuolloin hän oli Serie A:n maalikuningas Interin kanssa, Morano kertoo yhteisestä historiasta.

Morano olisi yhteistyötä mielellään jatkanut pidempäänkin, mutta työt loppuivat, kun pelaaja teki vaimostaan Wanda Narasta agenttinsa. Oman uransa kustannuksella, jos Moranolta kysytään.

– Sain lähteä, koska minun vaikutukseni hänen uraansa, myös talouspuolta ja markkinointia ajatellen, ei sopinut yhteen sen kanssa, miten hän tällä hetkellä toimii kumppaninsa kanssa.

– Suoraan sanottuna viimeaikaiset tapahtumat eivät yllätä minua. Minusta hänen lähipiirinsä on menettänyt todellisuudentajunsa ja Mauro uransa hallinnan.

– Wanda ei ole pelaaja-agentti. Maurolla kulkisi paremmin, jos hän keskittyisi taas tekemiseensä kentällä eikä agenttinsa sitkeään huomiontavoitteluun. Hänellä on nyt liikaa taakkaa, joka vaikuttaa hänen tulevaisuuteensa, Morano ryöpyttää.

Morano ei ole enää missään tekemisissä Icardin kanssa, mutta hän esitti silti oman arvionsa hyökkääjän tulevaisuudesta. Jatko Interissä on miehen mielestä epätodennäköisempää, sillä hän on menettänyt suosiotaan kannattajien ja seuran silmäätekevien keskuudessa. Myöskään siirrosta huhuissa pyörineeseen Real Madridiin Morano ei ole vakuuttunut.

– Jalkapalloilullisesti Icardi voisi Madridiin siirtyä, sillä hän on mahtava kärkimies. Hän tekee paljon maaleja ja tukee vahvasti hyökkäystä, mutta hänen lähipiirinsä ja uranohjauksensa ei sovi yhteen seuran eikä Real Madridin pukukopin kanssa, Morano toteaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.