Mehmet Hetemaj kommentoi SJK:n uusia hankintoja: ”Jokainen tiedostaa Mosan historian”

© Kuva: Juha Tamminen

Seinäjoen Jalkapallokerhon luottopelaajiin lukeutuva Mehmet Hetemaj uskoo, että seuran uusista hankinnoista on vielä paljon hyötyä.

SJK:hon ovat viime aikoina liittyneet päävalmentaja Alexei Eremenkon oma poika Sergei ja Huuhkajistakin tuttu Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi.

– Kaikki Suomessa tietää Mosan. Tosi hyvä pelaaja, taitava kaveri. Oli maajoukkueringissä vähän aikaa sitten ja HJK:ssa johtavia pelaajia, se kertoo hänen tasostaan. Miehen potentiaalin tietää ja toivottavasti onnistuu meillä mahdollisimman hyvin, kommentoi Hetemaj Veikkausliigan sivuilla.

Yaghoubi, 24, toi Seinäjoelle oman maineen mukanaan. HJK purki hänen sopimuksensa viime syksynä ennen kauden päättymistä.

Hetemaj ei ole huolissaan uuden joukkuekaverinsa menneisyydestä.

– Itse aina annan jokaiselle mahdollisuuden. Jos hän käyttää sen hyödyksi, hyvä. Jos ei, niin ei. Jokainen tiedostaa Mosan historian, turha selitellä, ettei sitä tietäisi. Olen lukenut ja kuullut paljon, mutta puhutaanhan minustakin asioita mitkä eivät ole totta.

– Haluan itse tehdä oman päätelmän ihmisenä Mosasta, kuten kaikista muistakin. Vaikutelma kun olen hänen kanssaan jutellut, on, että kyseessä on mukava ja fiksu tyyppi. Totta kai hänellä on temperamenttia, se on myös hyvä asia.

– Kaikille tulee joskus ylilyöntejä. Jokaisesta virheestä oppii, Mosakin oppii joka päivä uusia asioita. En pelkää missään nimessä, vaan rauhallisilla mielin olen Mosan ja kaikkien muidenkin kanssa. Toimin kaikkien kanssa samalla tavalla ja kaikille olen antanut mahdollisuuden. Se riippuu sitten ihmisestä itsestään, miten sen minun kanssani käyttää.

Sergei Eremenkolta, 20, Hetemaj odottaa myös hyviä näyttöjä.

– Sergei pelasi jo niin nuorena liigassa ja Jarolla oli silloin vaikea vuosi. Mielenkiinnolla odotan, millaisia otteita hän esittää. Treeneissä olleet molemmat hyviä. Kavereilla on ainakin taitoa ja persoonallisuutta. Voivat onnistua todella hyvin. Mosa nyt on jo näyttänyt tasonsa, Sergei on vielä nuori ja edessä vielä paljon pelivuosia. Molemmilla on potentiaalia auttaa meitä joukkueena.

SJK kohtaa tänään, lauantaina, kello 14.00 Kuopion Palloseuran Suomen Cupin Veikkausliigan karsintalohkossa. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla.

Yaghoubi sai edellisessä ottelussa Ilvestä vastaan kaksi keltaista ja siten punaisen kortin. Hän kärsii yhden ottelun pelikieltonsa tänään. Sergei Eremenko on käytettävissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.