Paul Pogban veli löysi uuden työpaikan – ”Tuo valtavasti kokemusta mukanaan”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!

MLS:n puolustava mestarijoukkue Atlanta United on tehnyt nimekkään pelaajahankinnan. Yhdysvaltoihin muuttaa Florentin Pogba, Manchester Unitedin ja Ranskan maajoukkueen tähtipelaajan Paul Pogban isoveli.

28-vuotias toppari on ollut viime ajat työttömänä, joten hän siirtyy Atlantaan siirtokorvauksetta. Kevätkauden 2018 Pogba pelasi turkkilaisessa Genclerbirligi Ankarassa. Viime toukokuussa Pogba nousi otsikoihin ontuen paidatta kentältä, vaikka Genclerbirligi oli jo tehnyt kaikki kolme vaihtoaan. Tämän seurauksena Pogba otti yhteen joukkueensa kapteenin kanssa.

– Pogba on fyysinen keskuspuolustaja, jolla on myös pelitaitoja. Hän tuo mukanaan valtavasti kokemusta, sillä hän on pelannut kansainvälisiä otteluita sekä seurajoukkueessa että maajoukkueessa, Atlantan tekninen johtaja Carlos Bocanegra totesi.

Florentin Pogba edustaa maajoukkuetasolla Guineaa, jonka paidassa hän on pelannut 21 A-maaottelua.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!