RoPS hankki ykkösvahti Reguerolle maajoukkuetason tuuraajan – sopimus heinäkuuhun

© Kuva: Juha Tamminen
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Rovaniemen Palloseura on solminut heinäkuun puoliväliin asti ulottuvan sopimuksen makedonialaismaalivahti Damjan Siskovskin kanssa.

Siskovski, 23, pelasi viime kaudella Veikkausliigassa FC Lahden paidassa 15 ottelua ja esiintyi myös neljässä Suomen Cupin ottelussa.

RoPS:n ykköösmaalivahti Antonio Reguero loukkasi polvensa tammikuussa harjoitusottelussa AC Oulua vastaan. Reguero, 36, saattaa kuntoutua Veikkausliigan avauskierrokseen mennessä, mutta on myös mahdollista, että toipuminen pitkittyy.

– Meillä kävi hiukan tuurikin, että saimme tässä vaiheessa talvea Damjanin tasoisen maalivahdin, RoPS:n maalivahtivalmentaja Juho Luukkonen kommentoi seuran sivuilla.

– Damjan on nuori ja potentiaalinen tulevaisuuden maalivahti. Hän on hyvä yksi vastaan yksi -tilanteissa, suhteellisen ulottuva ja pystyvä kaveri jalallakin.

Viime kaudella RoPS:ssa pelannut hyökkääjä Filip Ivanovski on Siskovskin vanha joukkuekaveri. Ivanovskin kautta Siskovski kuuli positiivista sekä seurasta että kaupungista. Myös Regueron kanssa hän on vaihtanut ajatuksia.

– On mukava palata tuttuun sarjaan, Siskovski kertoo.

– Tietenkin uuteen joukkueeseen täytyy ensin sopeutua, mutta tiedän aika hyvin, miten RoPS pelaa. Päävalmentaja Toni Koskela haluaa, että myös maalivahti on hyvä pallollisena.

Aiemmalla urallaan Siskovski on edustanut belgialaista Gentiä sekä kotimaansa Rabotnicki Skopjea, jonka kanssa hän voitti Makedonian tuplamestaruuden kaudella 2013-14. Hän on pelannut Makedonian pääsarjassa yli 70 ottelua ja kuuluu Makedonian A-maajoukkueen rinkiin.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle FC Lahti - FC Honka 19.08.2019

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliSky: Valioliigajoukkue ei saanut haluamaansa puolustajaa – pelaajan seura ei vastannut puhelimeen
Seuraava artikkeliHongan huippulupaus siirtyy ulkomaille – espoolaisille siirtokorvaus