Rovaniemen Palloseura tiedottaa kotisivuillaan tutun pelimiehen sopimuksesta. Monipuolinen hyökkäyspään pelaaja Agnaldo Pinto de Moraes Júnior palaa tällä kertaa Rovaniemelle pysyvällä siirrolla. Viime kaudella Agnaldo pelasi RoPS:ssa lainalla Moldesta. Sopimus kuitenkin umpeutui vuodenvaihteessa. Uusi sopimus RoPS:n kanssa kattaa kauden 2019.

24-vuotias Agnaldo pelasi RoPS:ssa viime kaudella 21 veikkausliigaottelua, joissa maaleja syntyi kolme. Loukkaantuminen piti miehen sivussa kentiltä keskikesän aikana.

LOISTAVIA PELAAJAUUTISIA. Bongasimme tuttuja Rovaniemen lentokentältä ja nappasimme hihasta kiinni. 😄 Agnaldo Moraes palaa Napapiirille. 💙
rops.fi/seura/rops-ry/…

– Kiva palata kotiin, mutta onhan täällä kylmä. Anteeksi vain, Agnaldo totesi Rovaniemen lentokentälle saavuttuaan.

– Mutta ottakaa huomioon, että lensin tänne suoraan Brasiliasta. Siellä Brasilian kodissa meillä oli lämmintä +40 astetta ja rantakausi parhaimmillaan.

Agnaldo pystyy pelaamaan kummassa tahansa laidassa sekä hyökkääjänä että puolustajana, tai keskikentän hyökkäävässä roolissa. Valmentaja Toni Koskela onkin tuoreesta sopimuksesta mielissään.

– ”Aggy” on erittäin taitava ja tuo meidän pieneen rinkiin paljon vaihtoehtoja, Koskela toteaa.

– Pelitaitojen lisäksi on hienoa saada Aggy takaisin myös hänen persoonansa vuoksi. Hän on erinomainen joukkuepelaaja ja todella pidetty henkilö pukukopissa.

RoPS pelaa tällä viikolla kaksi Suomen Cupin ottelua. Torstaina vastassa on KPV ja sunnuntaina KuPS. Molemmat RoPS:n ”kotiottelut” pelataan Kajaanin jalkapallohallissa.