Tähtihyökkääjä Icardin tilanteesta saisi saippuasarjan – seurapomo soitti agenttivaimolle suoraan lähetykseen

© Kuva: Getty Images

Tähtihyökkääjä Mauro Icardi ei ole aikeissa lähteä Internazionalesta, sanoo hänen vaimonsa ja agenttinsa Wanda Nara.

Icardi, 25, menetti viime keskiviikkona Interin kapteeninnauhan, joka annettiin maalivahti Samir Handanovičille. Tapauksen taustalla on epävarmuutta Icardin jatkosta seurassa ja hänen sopimusneuvotteluistaan.

Menetettyään roolinsa kapteenina Icardi on ollut sivussa kahdesta Interin pelistä, tiettävästi nilkkavamman takia.

Hänen agenttivaimonsa Nara keskusteli tilanteesta sunnuntaina Tiki Taka -ohjelmassa.

– Jotkut sanovat, että kapteeninnauha on merkityksetön, mutta Maurolle se on kuin hän olisi menettänyt jalkansa.

– Hän pitää Interin paitaa ylpeästi yllään, ja jos hänen pitäisi valita rahan tai seuraa kohtaa tuntemansa rakkauden väliltä, hän valitsisi aina rakkauden.

Naran mukaan hän sai tietää kapteeninvaihdoksesta vasta sosiaalisessa mediassa.

– En saanut mitään varoitusta. Olen aina yhteydessä Interiin, minulla on heidän numeronsa pikavalintana, mutta sain vasta Twitterissä tietää päätöksestä.

– Olin kolmen tunnin tapaamisessa seurajohdon kanssa, eivätkä he kertoneet minulle mitään.

Naran mukaan hän ja Icardi ovat Interin kannattajia vastoinkäymisistä huolimatta. Hän on itsekin saanut niistä viime päivinä osansa. Naran autoa kivitettiin lauantaina Interin stadionin San Siron läheisyydessä.

– Mauro on tehnyt 120 maalia tässä paidassa ja hän oli ensimmäinen, joka otti pallon ja kutsui kaikki koolle, kun kukaan ei uskonut, koska hän uskoo tähän joukkueeseen. Meidän perheemme koostuu Interin kannattajista, oli hän kentällä tai ei.

– Inter on minun perheeni, joten kun se kivitys tapahtui, soitin ensimmäisenä Interille. Mauro oli nukkumassa, koska hänellä oli harjoitukset iltapäivällä, joten en tiennyt, kenelle muullekaan soittaisin. Me olemme täällä Milanossa Interin takia.

Yllättäen Interin toimitusjohtaja Giuseppe Marotta soitti Tiki Taka -ohjelmaan puhuakseen Naran kanssa.

– Me haluamme rauhoittaa tilanteen, koska tekemämme päätös tehtiin siksi, että perheen pään on välillä tehtävä päätöksiä auttaakseen lapsiaan kasvamaan, kommentoi Marotta.

– Mauro on 25-vuotias, hänellä on tulevaisuus ja paljon kokemuksia edessään. Yritin selittää sitä (kapteeninnauhan viemistä) henkilökohtaisesti, kuten yritti valmentajakin. Halusin vain rauhoitella Wandaa, sillä on surullista nähdä hänen itkevän, mutta halusin myös tehdä selväksi, että teemme tämän Interin, Mauron ja fanien hyväksi.

– En paneudu tässä syihin sen enempää, mutta se oli oikea päätös.

– Haluan tehdä selväksi, että emme ole ikinä epäilleet pelaajan sitoutuneisuutta tai ammattimaisuutta. Me tapaamme pian uudestaan keskustellaksemme tästä aiheesta, jos hän (Nara) niin haluaa, mutta me olemme jo sopineet uuden sopimustarjouksen esittelystä.

– Heillä on jälleen vapaus valita, hyväksyvätkö vai hylkäävätkö he tarjouksen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.