AC Milanin valmentaja sekoittaa Internazionalen soppaa derbyn alla – kommentoi tähtihyökkääjä Icardin tapausta

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

AC Milanin päävalmentaja Gennaro Gattuso kritisoi Internazionalen tähtihyökkääjää Mauro Icardia kunnioituksen puutteesta joukkueiden kohtaamisen alla.

Milan ja Inter mittelöivät tänään sunnuntaina Serie A:n Derby della Madonninnassa, Milanon paikallisottelussa, San Sirolla. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 21.30, ja sen näyttää Ruutu.

Interin ja Icardin tilanne on ollut italialaisen seurajalkapallon kuumin puheenaihe jo useamman viikon ajan. Inter otti noin kuukausi sitten kapteeninnauhan Icardilta pois, eikä argentiinalaishyökkääjää ole sen jälkeen näkynyt joukkueen kokoonpanossa laisinkaan.

Icardi itse on vedonnut loukkaantumiseen, mutta Inter kertoi tiedotteessaan, että jalasta ei löytynyt mitään erityistä vammaa. Interin ja Icardin välirikon taustalla ovat huhujen mukaan hänen pitkittyneet jatkosopimusneuvottelunsa. Osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen jatkodiilistä, vaikka kummankin leiristä on vakuuteltu, että yhteistyötä halutaan jatkaa.

Icardin agenttivaimo Wanda Nara on puinut aviomiehensä tapausta julkisuudessa aktiivisesti, ja hänen uskotaan myös olevan yksi syistä Interin ja Icardin tilanteeseen. Nara on varsin ristiriitainen hahmo Interin kannattajien keskuudessa, sillä hän kommentoi Interin peliesityksiä televisiossa – eikä aina niin puolueettomasta näkökulmasta.

Serie A:n edellisessä Milanon paikallispelissä Icardi iski ottelun ainoan maalin 92. minuutilla. Tänään hän ei ole taaskaan Interin kokoonpanossa mukana.

AC Milanin huippuvireeseen virittäneeltä Gattusolta kysyttiin mielipidettä tapaus Icardista.

– Minun mielestäni jopa maailman parhaan pelaajan on kunnioitettava joukkuekavereitaan, kommentoi Gattuso AS:n mukaan.

– Pelaajien ja heidän edustajiensa kunnioittaminen on tärkeää. Pukukoppi on pyhä paikka. Minä arvostan sitä, kun pelaajani sanovat mielipiteensä kasvotusten.

Milanin vireen taustalla on ollut loistavan puolustuspelaamisen lisäksi tammikuussa seuraan saapunut puolalaishyökkääjä Krzysztof Piątek, joka on iskenyt Rossonerille yhdeksässä ottelussa yhteensä kahdeksan maalia.

Gattuso tulkitsi aluksi Piątekin omistautuneisuuden harjoituksissa tyytymättömyydeksi, mutta nykyään hän osaa lukea ja käsitellä pelaajaansa.

– Me emme puhu paljon. Hän antaa mieluummin tekojensa puhua kentällä.

– Näen hiljalleen hänen hymyilevän useammin. Aluksi luulin, että hän oli vihainen minulle. Hän on omistautunut ja pitää harjoittelusta. Hän tietää, mitä hänen pitää tehdä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!