© Kuva:

Arsenal – Manchester Utd: Huikean viikon päätös

Valioliiga
Arsenal – Manchester Utd
Sunnuntai 10.03. klo 18:30

Valioliigassa peräkkäisillä paikoilla (viides ja neljäs) majailevat Arsenal ja Manchester Utd paketoivat Valioliigan viikonlopun sunnuntain iltaottelussa. Ole Gunnar Solskjaer on saanut aikaan uudelleensyntymän Manchesterissa, eikä edes loukkaantumissuma ei ole pysäyttänyt menestysputkea. Tässä vihjeessä kurkistamme hieman menestyksen vaatimiin lunnaisiin ja sunnuntain taistoon löytyykin melko maistuva vetoidea.

Arsenal – varmaa suorittamista

Arsenal on pelannut Unai Emeryn alaisuudessa kelvollisen kauden. Tietysti eri asia on, ovatko fanit tyytyväisiä sijojen 3-6 kilvoittelusta. Joka tapauksessa Arsenalin pelitapa on kunnossa ja näillä resursseilla joukkueen peli-ilme on melko lailla optimissa.

Viime viikonloppuna Arsenal pelasi tasan 1-1 Tottenhamin kanssa, mutta lopetti ottelun vajaalla kun Lucas Torreira lensi suoralla punaisella pihalle. Viikolla Eurooppa-liigan ottelu Rennesissä ei ollut mikään menestystarina, sillä käkeen tuli 3-1.

Man Utd – valtava flow päällä

Myös Manchester United kävi viikolla Ranskassa ja pudotti sensaatiomaisesti PSG:n Mestarien Liigasta. Pudotus tuli todella dramaattisella tavalla, eikä suorituksen arvoa tosiaan vähennä se tosiseikka, että Unitedin sairastuvalla on tällä hetkellä kova tungos.

Molemmilla joukkueilla on siis otteluruuhkaa, mutta Unitedin poissaolotilanne antaa Solskjaerille vähemmän mahdollisuuksia kierrättämiseen ja variointiin. Tosin muutaman pelaajan status on vielä epävarma, joten joitakin palaajia voi palata kokoonpanoon. Unitedin lento on ollut komeaa ja joukkueen kehittämä valtava flow herättää kunnioitusta, mutta sunnuntain pelissä fysiikan lait saattavat tulla vastaan.

Vetosuositus

Joukkueiden rasituksen vuoksi jää nähtäväksi, miten suuri viihdearvo sunnuntain taistolla on. Manchester United on tietysti tällä hetkellä kaikkien huulilla, mutta ei sitä voi tällä hetkellä pitää merkittävästi vahvempana joukkueena. Niinpä kotivoitossa on jonkun verran valueta ja vetosuositus on Arsenal voittaa ottelun kertoimella 2,42.

.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Arsenal – Man Utd ja kohteeseen Arsenal voittaa ottelun kertoimella 2,42. Jos Arsenal voittaa ottelun, saat 242 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos peli päättyy tasan tai Manchester Utd voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.