EM-karsinnat
Bosnia-Hertsegovina – Armenia
Lauantai 23.03. klo 21:45

Suomen EM-karsintalohkossa pelataan myös kaksi muuta ottelua lauantaina ja nostetaan vetoihin niistä toinen. Kansojen Liigassa loistanut Bosnia-Hertsegovina isännöi ennakkoon heikompaa Armeniaa. Olemme vedoissa herkutelleet pari viime päivää EM-karsintojen reiluilla kotivoitoilla – ja ennusmerkit viittaavat sellaiseen tässäkin matsissa. Ottelu on myös oppikirjamateriaalia, sillä ensi tiistaina Armenia isännöi Huuhkajia.

Bosnia-Hertsegovina – Dzekon johdolla

Bosnian Kansojen Liiga päättyi solidien esitysten jälkeen nousuun A-tasolle. Joukkueen ykköstähti on AS Roman hyökkääjä Edin Dzeko, joka viimeisteli turnauksessa joukkueelle kolme osumaa. Kokonaisuudessaan Dzeko on paukuttanut maajoukkueessa jo yli 50 maalia, mikä on kunnioitusta herättävä määrä.

Toki Robert Prosinečkin valmentama joukkue on muutenkin laadukas. Se oli taannoisissa MM-karsinnoissa kotona oikein hyvä tavallisia joukkueita vastaan – ylikylän Belgian se joutui tunnustamaan paremmakseen. Mutta Armenia on kaikella kunnioituksella luettava hyvinkin tavalliseksi joukkueeksi.

Armenia – Mkhitaryan yksinäisenä tähtenä

Armenialla on matkaa suurtekoihin kansainvälisessä jalkapallossa. Sen edelliset MM-karsinnat sujuivat mollivoittoisesti paria suonenvetoa lukuunottamatta. Kansojen liigassa se oli ”omiensa parissa” ja selviytyi lohkossa toiseksi. Tosin viimesyksyinen nolo kotitappio Gibraltarille halutaan varmasti unohtaa pysyvästi.

Armenian yksinäinen tähtipelaaja on vastikään loukkaantumisesta toipunut Arsenalin Henrikh Mkhitaryan. Samantasoisia pelaajia ei enempää löydy ja varsinkin joukkueen puolustus on kansainväliselle tasolle hauras. Bosnia-Hertsegovina on tyly isäntä ja sen kovaan kotietuun voi olla vaikea löytää lääkkeitä.

Vetosuositus

Olisi yllätys, jos Bosnia-Hertsegovina lauantaina antaisi edes pisteen vieraiden matkaan. Petsipapan saumailut viittaavat tässä siihen, että reilumpikin kotivoitto on kertoimien valossa kannattava yritys. Otetaan otteluun siis vedoksi Aasialainen tasoitus, Bosnia-Hertsegovina -1.5 maalia kertoimella 2,08. Vedon napsumiseen tarvitaan siis isäntien kahden maalin voitto.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Bosnia-Hertsegovina – Armenia ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Bosnia-Hertsegovina -1.5 maalia. Jos Bosnia-Hertsegovina voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 208 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Bosnia-Hertsegovina voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Armenia voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.