© Kuva:

Eibar – Valladolid: pisteet jäävät Baskimaahan

La Liga
Eibar – Valladolid
Sunnuntai 17.03 klo 13:00

Jalkapalloilullisesti vilkas sunnuntai alkaa Eibarista, Ipuruan stadionilta, joka on Baskimaan piskuiselle seuralle melkoinen linnake. Sieltä on melko moni joukkue saanut poistua tällä kaudella pettyneenä. Helppoa iltapäivää ei ole odotettavissa myöskään huonoa kautta ja erityisen huonoa jaksoa pelaavalle Valladolidille.

Eibar – pieni on kaunista

Eibar jaksaa ihmetyttää ja ilahduttaa. Pikkuseura operoi Espanjan mittakaavassa äärimmäisen rajallisilla resursseilla, mihin suhteutettuna tämänhetkinen sarjasijoitus on hieno suoritus. Itse asiassa esitysten valossa seura voisi olla jopa vielä korkeammalla.

José Luis Mendilibar on todella taitava valmentaja, jonka vaatimustaso on päivästä ja ottelusta toiseen korkealla. Olisi mielenkiintoista nähdä, mihin mies pystyisi suurseurassa – mutta kirkkaat valot eivät taida olla Mendilibaria varten. Tähän otteluun Eibarin terveystilanne on hyvä ja se on vetomarkkinoilla ansaitusti selkeä suosikki.

Valladolid – luvannut en ruusutarhaa

Ennen kauden alkua Valladolidille ei povattu menestystä, sillä materiaalin katsottiin olevan La Ligaan köykäinen. Pelot ovat toteutuneet varsinkin hyökkäyksen osalta, sillä se on kiistatta koko sarjassa kevyimmästä päästä. Tappioputki rassaa joukkuetta varmasti myös henkisesti.

Eikä Sergio Gonzalésin joukkiota helpota yhtään se seikka, että tappioputken myötä putoamisviiva on pisteen päässä. Myös loukkaantumistilanne suosii kotijoukkuetta, sillä Valladolidin rajallista pelaajamateriaalia heikentää muutama ikävä poissaolo. Talouden realiteetit iskevät Valladolidia korville ja kovaa.

Vetosuositus

Eibar on siis kotona osoittautunut kivikovaksi vastukseksi kenelle tahansa – jopa Real Madrid poistui sieltä loppuvuodesta 3-0 tappio niskassaan. Niinpä otetaan kantaa reippaan kotivoiton puolesta ja suositellaan Aasialainen tasoitus, Eibar -1.5 maalia kertoimella 2,95. Veto on voitollinen siis vähintään kahden maalin kotivoitolla.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Eibar – Valladolid ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Eibar -1.5 maalia. Jos Eibar voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 295 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy Eibarin maalin voittoon, tasapeliin tai Valladolid voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.