EM-karsinnat
Englanti – Tsekki
Perjantai 22.03. klo 21:45

Perjantaina aukaistaan tie kohti Euro 2020 -turnausta Wembleyllä. Englannilla on lukuisia poissaoloja, mutta Gareth Southgate saa tällä hetkellä saatavilla olevista pelaajista silti julman nipun aikaiseksi. Tsekin osa on olla tänään selkeä altavastaaja – perustasossa on merkittävä ero isäntien hyväksi.

Englanti – uutta verta kentälle

Englannilla on joukko poissaoloja tämän illan otteluun – poissa ovat mm. Luke Shaw, John Stones, Marcus Rashford ja Fabian Delph. Kentälle löytyy silti uutta verta ja lupaavia nousukkaita tälle tasolle. Esimerkiksi Declan Ricen odotetaan debytoivan kolmen leijonan paidassa. Myös Dortmundia edustavan huippulupauksen Jadon Sanchon odotetaan saavan peliaikaa.

Englannin syömähampaana on luonnollisesti Harry Kane. Kane on paukutellut 35 maaottelussa 20 maalia – tämä on vakuuttava suoritus, kuten myös viime kesän MM-kisojen maalikuninkuus. Miehen työskentelyä on aina ilo katsella – niin myös tänään.

Tsekki soittelee toista viulua

Tsekki ei selvinnyt viime kesän MM-kisoihin ja muutenkin tasoeroa isäntiin on aivan tarpeeksi. Ihan kelpo joukkue Jaroslav Šilhavýlla on kuitenkin kasassa. Tsekin viimeaikaiset esitykset vaihtelevat kovasti – mukavia voittoja on otettu, mutta esim. ystävyysotteluissa tuli rumasti kuonoon Australialta ja Venäjältä.

Terveystilanne Tsekin joukkueessa on hyvä. Tosin Sevillaa edustava maalivahti Tomáš Vaclík on loukkaantuneena, mutta tolppien väliin saadaan silti laadukas maalivahti. Kapteeni Bořek Dočkalin pelaaminen on vielä epävarmaa

Vetosuositus

Wembleyn kirkkaat valot eivät tee vieraille karsintaurakan alkua kovin helpoksi. Loukkaantumisongelmista huolimatta liputetaan kotijoukkueen puolesta ja vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Englanti -1.5 maalia kertoimella 1,94.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Englanti – Tsekki ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Englanti -1.5 maalia. Jos Englanti voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 194 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Englanti voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Tsekki voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.