Ex-tähtipelaaja erosi ensimmäisestä valmennuspestistään WhatsApp-viestillä – ”Olemme yllättyneitä”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Uutisoimme perjantai-iltana, että Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen entinen huippupelaaja on jättänyt tehtävänsä Oldham Athleticin päävalmentajana vain 31 päivän jälkeen (lue lisää TÄSTÄ).

Nyt potkuista on saatu lisätietoa ja Sky Sportsin saamat tiedot eivät juuri imartele Scholesin tapaa ilmoittaa eroamisestaan. Hänen kerrotaan ilmoittaneen asiasta pikaviestinpalvelu WhatsAppin kautta puhumatta kenellekään seurasta ennen viestiään.

– Hän ei antanut ollenkaan mahdollisuutta hoitaa ongelmia vaan yksinkertaisesti erosi viestillä ja kieltäytyi sen jälkeen keskustelemasta aiheesta, Oldhamin seurajohtoon kuuluva Abdallah Lemsagam kommentoi Sky Sportsille.

– Valmentaminen on vaikeaa työtä ja me olisimme olleet valmiita työskentelemään Paulin kanssa ratkaisujen löytämiseksi, jos olisimme saaneet mahdollisuuden. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon ja kiitämme panoksestaan.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!