Gareth Bale sai tuntea Real Madrid -kannattajien pettymyksen, kun joukkue hävisi kolmannen perättäisen kotiottelunsa Barcelonalle lauantaina. Walesilainen poistui kentältä ottelun 61. minuutilla – kotiyleisön buuausten saattelemana. Raporttien mukaan hyökkääjä poistui stadionilta jo ennen ottelun päättymistä.

Seuralle huipputärkeitä maaleja iskeneen pelaajan asioita hoitava Jonathan Barnett ei säästele kommenteissaan.

– Tämä Real-fanien sukupolvi tulee puhumaan Garethin maaleista vielä vuosien kuluttua. Suoraan sanoen, heidän pitäisi hävetä omaa käytöstään.

Sky Sportsille puhunut agentti ei kerta kaikkiaan voi sulattaa tapahtunutta.

– Gareth ansaitsee suurinta mahdollista kunnioitusta. Hän on yksi maailman parhaista pelaajista, ja voittanut kuutena vuotenaan Espanjassa kaiken. Noiden fanien pitäisi suudella hänen jalkojaan.

Barnett ei allekirjoita puheita Balen tyytymättömyydestä nykyisillä sijoillaan.

– Riippumatta siitä, mitä espanjalaislehdet kirjoittavat, hän on tyytyväinen. Hän puhuu suhteellisen hyvää espanjaa, eikä hänen ja joukkuetovereiden välillä ole ongelmia. Ihimiset, jotka näitä kirjoittavat, eivät tiedä yhtään mitään hänestä.

– Ainuttakaan keskustelua hänen siirtymisestään muualle ei ole käyty. Toisin kuin on raportoitu, hän haluaa pysyä Realissa, ja seura toivoo samaa.