Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara kärsi tiistaina Rangersin riveissä 0-2-tappion Aberdeenille Skotlannin cupin puolivälierien uusintaottelussa.

Tammikuisen siirtonsa jälkeen mainiosti Rangersissa pelannut Kamara, 23, teki heti alkuminuuteilla kammottavan virheen, joka kostautui saman tien. Kamaran syöttö karkasi Rangersin rangaistusalueen tuntumassa Aberdeenin Niall McGinnille, joka vei vieraat kolmannella minuutilla johtoon. Loppulukemat viimeisteli reilun tunnin jälkeen Connor McLennan. Kamara tuli vaihtoon 80. minuutilla.

Rangersin manageri Steven Gerrard oli ottelun jälkeen pettynyt omiensa esitykseen, mutta otti vastuun tappiosta ja cupista putoamisesta itselleen.

– Tämä on valtava isku. Tämä oli iso peli seurallemme, minulle, pelaajille ja kannattajille, jotka me petimme, kommentoi Gerrard Rangers TV:lle.

– Otan täyden vastuun siitä. Emme olleet lähellekään tarpeeksi hyviä. Minusta parempi joukkue voitti. Me aloitimme pelin todella huonosti emmekä oikeastaan pystyneet parantamaan siitä missään vaiheessa.

– Me lahjoitimme heille maalin, ja veikkaan, että kaikki tietävät, miten vaikea Aberdeenia on murtaa, kun se pääsee johtoon.

Gerrard kertoi, ettei hän halunnut puhua pelaajille heti ottelun jälkeen, koska oli niin vihainen.

– En ole vielä valmis puhumaan pelaajille, koska olen vihainen, sanoi Gerrard haastattelussa.

– En usko, että voin sanoa mitään, mikä kohottaisi fanien tunnelmaa juuri nyt, mutta sanonpahan, että me nousemme tästä.