Suomen naisten A-maajoukkueen monivuotinen profiilipelaaja Nora Heroum oli tehdä joukkueelleen AC Milanille kauden ensimmäisen maalinsa, kun Rossoneri kaatoi Serie A:ssa Florentian maalein 1-0. Heroumin 52. minuutin voimakas keskitys otti kimmokkeen Florentian Michela Rodellasta, ja painui omaan maaliin. Maali merkittiin aluksi suomalaislaitapuolustajalle, mutta muutettiin sitten Rodellan omaksi maaliksi.

AC Milan

@acmilan
52' GOOOOOOOOOOL! Passa in vantaggio il Milan!
Cross potente di Nora Heroum, deviazione di Rodella ed è 1-0!
#MilanFlorentia 1-0

AC Milan

@acmilan
⏱ 94' 🔚
Finita! Le rossonere tornano alla vittoria: #MilanFlorentia 1-0! 👏🏻🔴⚫
#SerieAFemminile

– Olen erittäin iloinen ensimmäisestä maalistani Milanissa, mutta tärkeintä oli ehdottomasti kolme pistettä. Fanit olivat tärkeitä, etenkin toisella puoliajalla. Aiomme taistella voitosta jokaisessa ottelussa, ja katsotaan lopussa, millaiseen sijoitukseen se riittää, Heroum totesi mestaruustaistelusta AC Milanin kotisivuilla.

1-0 -voiton myötä AC Milan säilytti etäisyyden sarjajohtaja Juventukseen viidessä pisteessä. Joukkueiden väliin mahtuu vielä Fiorentina, joka on kerännyt pisteen Juventusta vähemmän. Juventusta edustaa toinen pitkäaikainen Helmarien pelaaja Tuija Hyyrynen.

66 A-maaottelua pelannut Heroum on kuulunut koko kauden ajan AC Milanin luottopelaajiin ja on ollut avauskokoonpanossa kahta ottelua lukuun ottamatta kaikissa peleissä.

24-vuotias Heroum pelaa Italiassa nyt toista kauttaan. Heroumin viime kauden joukkue Brescia myi sarjapaikkansa AC Milanille, jolle meneillään oleva kausi on ensimmäinen Serie A:ssa (lue lisää).

Serie A:ta on pelaamatta vielä neljä kierrosta.