Pauli Kuusijärvi julkaisi reilut kaksi viikkoa sitten varsin avoimen Instagram-päivityksen. Kokenut puolustaja harmitteli sitä, ettei HIFK tarjonnut tälle jatkosopimusta, vaikka miehellä itsellään haluja tällaiseen olisi ollut.

– Nämä tanssit ovat osaltani ohitse. En ole IFK:n pelaaja kaudella 2019. Olisin halunnut jatkaa matkaa, mutta lopulta se ”ei vain oikein onnistunut”, 32-vuotias Kuusijärvi harmitteli päivityksessään.

Peliuraansa Kuusijärvi kuitenkin jatkaa, sillä hän on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen IF Gnistanin kanssa. Gnistan on miehelle tuttu seura, sillä hän pelasi siellä myös kaudella 2013, ennen kuin siirtyi viisi vuotta kestäneelle matkalleen HIFK:hon.

IF Gnistan

@IFGnistan1924
Pauli Kuusijärvi Gnistaniin!✍️

Lue linkistä sopimusuutinen.👇

#Gnistan #Kakkonen

gnistan.fi/2019/03/pauli-…

Gnistan pelasi vuonna 2013 Kakkosta, ja sama on sarjataso myös kaudella 2019. Joukkueen uskotaan kuitenkin kuuluvan sarjan nousijasuosikeihin. Gnistan eteni myös Suomen Cupin neljännesvälieriin, jossa se kohtaa kotikentällään VPS:n.

– Fiilikset sopimuksesta ovat totta kai hyvät ja hienoa palata Ogeliin auttamaan seuraa saavuttamaan tavoitteensa. Omalta kohdaltani on mukavaa aloittaa taas työnteko kentällä joukkueen kanssa sekä tutustua uuteen porukkaan. Ensi kaudelta odotan hiekkalaatikolla tuulettamista ja vahvaa Kipinää, joka pelaa viihdyttävää futista, Kuusijärvi sanailee Gnistanin kotisivuilla.

Gnistanissa pelaa kokeneista HIFK-taustaisista pelaajista myös Tuomas Mustonen.