HJK:n uusi huippuhankinta kertoo Helsinkiin päätymisestään – ”Näen itseni yhdessä Euroopan suurimmista sarjoista”

© Kuva: Getty Images

Marco Bueno on yksi HJK:n tämän kauden paperilla kiinnostavimmista hankinnoista. 25-vuotias meksikolaishyökkääjä saapui Veikkausliigaan vuoden mittaisella sopimuksella Pachucasta.

Bueno on myös vuodelta 2011 U20-ikäluokan maailmanmestari. Meksikolaisen päätös tulla HJK:hon tapahtui nopeasti.

– Se tapahtui hetkessä. He soittivat ja sanoivat olevansa kiinnostuneita. En miettinyt asiaa hetkeäkään. Halusin tulla katsomaan, miltä kaupunki näytti ja seuran olosuhteet vakuuttivat minut, Bueno kehui Soyfutbolin haastattelussa.

HJK:n tulokas kertoo myös vaikuttuneensa suomalaisesta jalkapalloilmapiiristä. Myös Helsinki miellyttää kaupunkina.

– Joukkueeltani saama kohtelu on ollut vaikuttavaa. He ovat ammattilaisia ja pitävät huolen harjoituksissa jokaisesta yksityiskohdasta. Meillä oli harjoituksissa jopa joogatuokio. Kaupungissa on mukavaa. Voit lähteä hoitamaan asioita pyörällä ilman pelkoa siitä, että sinut ryöstettäisiin. Sää on hyvin kylmä ja olen päässyt kokemaan nolla-asteita.

Bueno vietti viime kauden lainalla Pachucasta chileläisen Evertonin riveissä. Seuraavaksi meksikolaisen tavoitteena on menestyä Euroopassa.

– Uudenlaisen jalkapallon tunteminen ja uudessa sarjassa pelaaminen kehittää pelaajana. Nyt minulla on enemmän aseita pärjätä.

– Olen ollut jo vuoden poissa Meksikosta. Olen aina haaveillut Euroopassa pelaamisesta. Näen itseni pelaamassa yhdessä Euroopan suurimmista sarjoista.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.