Jarolle kiinnostava pelaaja testiin – seurasi aikanaan Zlatan-showta lähietäisyydeltä

© Kuva: Pekka Mäntylä
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Jaro tiedottaa kotisivuillaan kutsuneensa testiin 28-vuotiaan italialaishyökkääjän Valerio Anastasin. 192-senttinen kärkimies on pelannut uransa aikana pääasiassa saapasmaan kolmannella sarjatasolla Serie C:ssä. Serie C:ssä otteluita on kertynyt kaikkiaan 138. Niissä Anastasi on tuulettanut tekemäänsä maalia 26 kertaa.

Löytyy miehen CV:stä silti yksi ottelu myös Serie A:sta, kaukaa vuosien takaa. Elettiin joulukuuta 2008, kun 18-vuotias Anastasi pääsi tekemään pääsarjadebyyttinsä Chievo Veronan paidassa. Vastassa oli Internazionale, jonka tahtipuikkoa pyöritti tuolloin ruotsalaismaalitykki Zlatan Ibrahimovic. Anastasi tuli Giuseppe Meazzalla kentälle neljä minuuttia ennen täyttä aikaa ja sai todistaa kentän puolelta, kuinka Zlatan iski illan toisella maalillaan loppunumeroiksi 4-2. Zlatanille tilastoitiin pelissä myös yksi maalisyöttö.

Kaikkiaan Anastasi on edustanut Italiassa vuosien saatossa peräti 12 eri seuraa. Viimeiset kaksi kautta hän edusti Serie C:n Virtus Francavillaa. Kahden kauden aikana syntyi neljä maalia.

Anastasi saapuu Pietarsaareen viikonloppuna ja on testissä kahden viikon ajan.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!