La Liga: Leganésin koti on linnake

La Liga
Leganés – Levante
Maanantai 04.03. klo 22:00

La Ligan maanantaikamppailu pelataan Madridin kupeessa Leganésissa. Illan molemmat joukkueet ovat La Ligan mittakaavassa pienemmästä päästä. Molempien kausi on sujunut siinä mielessä tyydyttävästi, että putoamisviivaan on matkaa seitsemän pistettä. Tällaiset alemman keskikastin pelit ovat joukkueille erityisen tärkeitä, kun tarvittavia pisteitä hankitaan putoamispeikon karkottamiseksi.

Leganés elää kotimenestyksestään

Leganésin kotistadion Estadio Municipal de Butarque on joukkueelle melkoinen linnake. La Ligassa se on hävinnyt kotonaan tällä kaudella vain yhden kerran (syyskuussa Valencialle). Yleisesti ottaen joukkueen iskukyky on tällä hetkellä vähintäänkin hyväksyttävä.

Jobinpostia tuli viime kierroksella, kun hyökkääjä Youssef En-Nesyrin korttitili täyttyi Valenciaa vastaan ja mies kärsii pelikieltoa. Tosin loukkaantumisesta toipunut Guido Carrillo on aivan mukiinmenevä vaihtoehto kärkeen.

Levante on kelpo kyläilijä

Kotijoukkueen tavoin Levanten ensisijainen tavoite on jatkaa pääsarjassa myös ensi kaudella. Se on pärjäillyt matkapeleissään tällä kaudella mukavasti. Joukkueen parhaimmistoon kuuluva Ruben Rochina lensi Real Madridia vastaan ulos ja huilaa tässä ottelussa.

Jos joukkueiden H2H-tilastoa pitää suuressa painossa, on hyvä huomata Levanten olleen joukkueiden keskinäisissä edellisissä otteluissa niskan päällä. Mutta huomattavaa on, että Levanten alakerta on La Ligan hauraimpia. Omissa soi liian usein ja välillä ottelut repsahtavat turhan herkästi.

Leganés vs. Levante

Mielestämme En-Nesyrin poissaolon vaikutusta ei pidä yliarvioida. Leganésilla on heittää kärkeen pätevä parivaljakko ja sen kova kotisaldo ei ole missään mielessä sattumaa. Leganés ei ole lähtökohtaisesti mitenkään runsasmaalinen joukkue, mutta Levanten matseissa sattuu ja tapahtuu. Overissa on siis mukavasti ilmaa, eikä Leganésin kotivoittokaan ole huono veto.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Leganés – Levante ja kohteeseen yli 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos maaliluku on enintään kaksi, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.