Ranskan pääsarjaseura Bordeaux’n keskikenttäpelaaja Younousse Sankharé on parhaillaan sivussa tositoimista partaimplanttioperaation sivuvaikutusten takia, kertoo Sud Ouest.

Lehden mukaan Senegalin maajoukkuepelaaja Sankharé, 29, otti partaimplantin yksityisklinikalla, mutta hän on kärsinyt viime viikkoina operaation sivuvaikutuksista, kuten kuumeilusta. Hän on ollut sivussa Bordeaux’n kolmesta edellisestä ottelusta, eikä häntä nähdä todennäköisesti kentällä myöskään tiistaina sarjaottelussa Montpellieriä vastaan.

Ammattilaisjalkapalloilijat ovat ennenkin kärsineet erikoisista loukkaantumisista, jos Sankharén tapauksen nyt sellaiseksi voi laskea.

Englannin sarjoissa kiertänyt hyökkääjä Leroy Lita satutti itseään noustessaan sängystä, Bayern Münchenin toppari Jérôme Boateng loukkasi polvensa törmättyään lentokoneessa juomakärryyn ja espanjalaismaalivahti Santiago Cañizares pudotti partavesipullon jalkansa päälle ja joutui jättämään MM-kisat väliin.

Yksi erikoinen esimerkki löytyy myös tämän kauden Valioliigasta. Fulhamin entinen manageri Claudio Ranieri kertoi, että puolustaja Alfie Mawson sai polvivamman laittaessaan kenkiä jalkaan.

Ouest-France Sports

@sports_ouest
Younousse Sankharé absent pour complications suite à des implants de barbe ? 🙃
ouest-france.fr/sport/football…
#Ligue1 #Bordeaux