Valioliiga
Liverpool – Tottenham
Sunnuntai 31.03. klo 18:30

Sunnuntai-illan kamppailua Liverpool – Tottenham voi hyvällä syyllä pitää koko kierroksen pääotteluna. Pool jatkaa kaikin voimin taistelua kauan kaivatusta Valioliigan mestaruudesta ja voitottomaan putkeen ajautunut Spurs on joutunut veriseen kamppailuun top 4 -sijoituksesta. Panosta siis on ja paljon.

Liverpool – pitkä tappioton putki kotona

Jürgen Kloppin manageroima Liverpool on taaplannut kotonaan ilman tappiota jo 36 peräkkäisen Valioliigamatsin ajan. Sen hyökkäyskolmikko Sadio Mané – Roberto Firmino – Mohamed Salah on väsännyt Valioliigassa yhteensä pian 50 maalia. Melkoinen pelote siis joukkueelle kuin joukkueelle. Kotona maaleja syntyy lähes kolmen osuman keskiarvolla, joka herättää sekin kunnioitusta.

Jos tykkää historiatilastoista, on syytä panna merkille, että Tottenhamin viimeaikainen historia Anfield Roadilta ei ole kovin hääppöinen. Viimeksi Spurs on voittanut siellä 2011. Myös Mestarien liigassa Pool purjehtii eteenpäin – puolentoista viikon päästä vastaan tulee siellä Porto. Sairaustuvalta odotellaan eniten Trent Alexander-Arnoldin paluuta, joka on vielä epävarmaa.

Tottenhamin suvantovaihe

Spurs on nyt pelannut neljä ottelua ilman voittoa. Pahinta tässä on se, ettei se edes olisi esitysten puolesta ansainnut niistä enempää kuin sai. Mauricio Pochettinolla on mietittävää, varsinkin kun hän tuo joukkueensa Valioliigan pahimpaan linnakkeeseen. Eric Dier ja Serge Aurier loukkaantuivat maajoukkuekomennuksillaan ja eivät näillä näkymin ole käytettävissä.

Spursin erinomaisen hyökkäyksen tukipilarit Harry Kane, Heung-Min Son, Dele Alli ja Christian Eriksen ovat kuitenkin kehissä. Heidän pitää tosin parantaa viimeaikaisia tehojaan, jotta minkäänlainen ryöstö olisi mahdollinen sunnuntaina.

Vetosuositus

Kaikki kunnia Spursille, mutta Poolia on pidettävä selkeänä suosikkina. He ovat tällä hetkellä eheämpi ja parempivireinen nippu. Vetosuosituksena on Aasialainen tasoitusveto, Liverpool -1 kertoimella 1,95. Maalin voitolla vedon kerroin on siis 1,00 ja täysi lunastus tulee minimissään kahden maalin voitolla.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Liverpool – Tottenham ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Liverpool -1. Jos Liverpool voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Liverpool voittaa maalilla, vedon kerroin on 1,00. Jos ottelu päättyy tasan tai Tottenham voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.