Kuulutko sinä niihin ihmisiin, joiden on ikävä ilmaisia Mestarien liiga -lähetyksiä? Mikäli kuulut, kannattaa huomenna tiistaina 12.3. olla hereillä. Tällöin nimittäin näytetään Mestarien liigan herkkupala Juventus-Atlético Madrid myös ilmaiskanavalla Subilla.

Studiolähetys ottelusta alkaa kello 21.30, ja itse peli kello 22. Myös ottelun jälkeen studiossa vietetään yli puoli tuntia kello 00.30:een saakka. Maksukanava C More Sport 1:n puolella ennakkostudio käynnistyy jo kello 21.

Ottelun selostaa Tuomas Virkkunen, apunaan asiantuntijakommentaattori Petri Pasanen. Studioisäntä Ile Uusivuoren seurana ovat Antti Niemi ja Mika Väyrynen.

Atlético Madrid voitti otteluparin avausosan kotikentällään maalein 2-0, joten Cristiano Ronaldon tähdittämä Juventus on kovan paikan edessä.

[readmore from=Mestarien-liiga]

Monet pitävät otteluparia neljännesvälierien ”moraalisena finaalina”, sillä kaksikko kuuluu viime vuosien kestomenestyjiin. Joukkueista jompikumpi on nähty Mestarien liigan loppuottelussa neljänä vuonna viimeisten viiden vuoden aikana. Atlético oli finaalissa vuosina 2014 ja 2016 ja Juventus vuosina 2015 ja 2017. Mestaruutta Atlético ei tosin ole voittanut kertaakaan, ja Juventuskin viimeksi vuonna 1996.

Samana iltana ja samaan aikaan pelataan myös ottelu Schalke-Manchester City.