Internazionale kertoo sosiaalisessa mediassa, että sen toimitusjohtaja Giuseppe Marotta ja hyökkääjä Mauro Icardi sekä hänen agenttivaimonsa Wanda Nara keskustelivät keskiviikkona ”hyväntahtoisesti” argentiinalaiskärjen tulevaisuudesta löytääkseen kaikkia osapuolia miellyttävän ratkaisun.

Inter ⭐⭐

@Inter_en
Inter's Sport CEO Giuseppe Marotta today held a cordial meeting with @MauroIcardi and Wanda Nara in search of a solution to satisfy the best interests of all involved.

#FCIM

Icardi, 25, menetti helmikuun alussa kapteeninnauhansa, eikä häntä ole sen jälkeen nähty joukkueen kokoonpanossa viidessä edellisessä ottelussa. Hän ei ole mukana myöskään Interin kokoonpanossa, joka matkustaa Saksaan pelaamaan Eintracht Frankfurtia vastaan Eurooppa-liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Inter ⭐⭐

@Inter_en
📄 | SQUAD

Our 19-man Nerazzurri contingent for our trip to Germany 👇

#EintrachtInter #UEL

Argentiinalaishyökkääjä kyseenalaisti viime viikolla Instagramissa, kunnioittavatko Interin päättävät tahot häntä, mutta painotti myös rakkauttaan seuraa kohtaan ja kertoi hylänneensä useasti muiden seurojen merkittävät tarjoukset.

Icardin rakkaudentunnustuksesta huolimatta osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta.

[readmore from=Icardi-Mauro]

Inter-pomo Marotta vakuutti viime viikolla, että seuran ja pelaajan välit eivät ole hajonneet.

Icardin nykyistä sopimusta on jäljellä 2,5 vuotta, ja siinä on huhujen mukaan 110 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Argentiinalaishyökkääjä valitti polvikivusta oltuaan sivussa Interin ensimmäisestä Eurooppa-liigan ottelusta itävaltalaista Rapid Viennaa vastaan. Interin päävalmentajan Luciano Spallettin mukaan Icardi pyysi itse, ettei häntä valita kokoonpanoon mukaan. Myöhemmin Inter kertoi tiedotteessaan, että seuran lääkärintarkastuksessa Icardin polvesta ei löydetty mitään erityistä ongelmaa.