Miten käy tähtihyökkääjä Icardille? – Jälleen ulkona kokoonpanosta, seura tiedotti ”hyväntahtoisesta” tapaamisesta

© Kuva: Getty Images

Internazionale kertoo sosiaalisessa mediassa, että sen toimitusjohtaja Giuseppe Marotta ja hyökkääjä Mauro Icardi sekä hänen agenttivaimonsa Wanda Nara keskustelivät keskiviikkona ”hyväntahtoisesti” argentiinalaiskärjen tulevaisuudesta löytääkseen kaikkia osapuolia miellyttävän ratkaisun.

Icardi, 25, menetti helmikuun alussa kapteeninnauhansa, eikä häntä ole sen jälkeen nähty joukkueen kokoonpanossa viidessä edellisessä ottelussa. Hän ei ole mukana myöskään Interin kokoonpanossa, joka matkustaa Saksaan pelaamaan Eintracht Frankfurtia vastaan Eurooppa-liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Argentiinalaishyökkääjä kyseenalaisti viime viikolla Instagramissa, kunnioittavatko Interin päättävät tahot häntä, mutta painotti myös rakkauttaan seuraa kohtaan ja kertoi hylänneensä useasti muiden seurojen merkittävät tarjoukset.

Icardin rakkaudentunnustuksesta huolimatta osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta.

Inter-pomo Marotta vakuutti viime viikolla, että seuran ja pelaajan välit eivät ole hajonneet.

Icardin nykyistä sopimusta on jäljellä 2,5 vuotta, ja siinä on huhujen mukaan 110 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Argentiinalaishyökkääjä valitti polvikivusta oltuaan sivussa Interin ensimmäisestä Eurooppa-liigan ottelusta itävaltalaista Rapid Viennaa vastaan. Interin päävalmentajan Luciano Spallettin mukaan Icardi pyysi itse, ettei häntä valita kokoonpanoon mukaan. Myöhemmin Inter kertoi tiedotteessaan, että seuran lääkärintarkastuksessa Icardin polvesta ei löydetty mitään erityistä ongelmaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.