Nimi ainakin on hyvä enne – HJK testaa meksikolaista kärkimiestä

© Kuva: Getty Images
Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Veikkausliigan alkuun on aikaa alle kaksi viikkoa, ja mestaruutta puolustava HJK hakee edelleen vahvistusta hyökkäykseensä. HJK:n testissä on tällä hetkellä meksikolainen kärkimies Marco Bueno. HJK kertoo Buenon testistä omassa tiedotteessaan.

24-vuotias Bueno pelaa lauantaina HJK:n harjoitusottelussa virolaista FC Floraa vastaan. Peli pelataan Telia 5G Areenalla kello 15 alkaen.

Bueno (suomeksi ”Hyvä”) on tehnyt Meksikossa 72 pääsarjaottelussa 12 maalia. Viimeksi 181-senttinen hyökkääjä edusti chileläistä CD Evertonia. 14 ottelussa syntyi kolme maalia ja kaksi maalisyöttöä. Viimeksi Bueno pelasi Evertonin paidassa viime marraskuussa.

Meksikon A-maajoukkueesa Bueno on esiintynyt kerran. Hän pelasi huhtikuussa 2015 seitsemän minuuttia harjoitusottelussa USA:ta vastaan. Nuorisomaajoukkueessa Bueno on nähty 19 kertaa. Hän pelasi Meksikon avauskokoonpanossa vuoden 2016 olympialaisten kaikissa kolmessa alkulohko-ottelussa. Meksikon taival Rion kisoissa katkesi kuitenkin alkulohkoon.

Tilastojen lähteenä on käytetty Transfermarktia.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle Ilves - HJK 20.07.2019

Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!