Norwich-pomo ei pidä Teemu Pukin hankintaa seuran parhaana: ”Hän on kerännyt otsikoita oikeutetusti”

© Kuva: Getty Images

Norwich Cityn hyökkääjä Teemu Pukki on ollut monen mielestä seuran paras hankinta viime kesältä. Norwichin urheilutoimenjohtaja Stuart Webber pitää kuitenkin seuran parhaana hankintana maalivahti Tim Krulin värväämistä.

Pukki siirtyi viime kesänä Norwichiin ilmaisella siirrolla tanskalaisesta Brøndbystä. Pukki johtaa Englannin Mestaruussarjan maalipörssiä 24 osumallaan. Lisäksi suomalaishyökkääjä on antanut yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä.

– Teemu Pukki kerää paljon otsikoita ja ihan oikeutetusti. Hän on ollut erinomainen, Webber kehui The Pink Un -lehden mukaan.

Krul saapui Norwichiin myös viime kesänä ilmaiseksi. Viime kaudella hollantilaismaalivahti edusti valioliigaseura Brightonia.

– Ollakseni rehellinen, minun mielestäni meidän paras hankinta oli Tim Krul, koska Angus Gunnin paikkaaminen ja hänen tilalle uuden maalivahdin löytäminen oli hyvin vaikeaa, Webber sanoi.

Gunn, 23, pelasi Norwichin maalilla lainalla viime kaudella, ja hänen isänsä Bryan Gunn on Norwichissa todellinen seuralegenda. Täksi kaudeksi Angus Gunn siirtyi Southamptoniin.

– Olisimme halunneet korvaajan oleva Remi (Matthews), mutta Remi ei onnistunut harjoituskaudella.

– Jos katsoo Timiä tällä kaudella, kyllä, hän on tehnyt joitain virheitä, ja hän on ensimmäinen, joka sen myöntää, mutta hän on auttanut meitä pukukopissa olemalla johtaja ja luomalla kulttuuria. Hän on se kaveri, joka johtaa joukkueetta kopissa, Webber kehui.