Huuhkajien hyökkäävä keskikenttäpelaaja Petteri Forsell oli pienen kohun keskellä maajoukkuetauon aikana. Nyt Forsell halusi korjata SuomiFutis-sivustolle väärinymmärrystä, jonka mukaan Forsell ei olisi iloinnut Suomen voitosta.

SuomiFutis-sivusto uutisoi torstaina Forsellin Iltalehdelle antamista kommenteista liittyen Armenia-otteluun. Italia-ottelussa Forsell ei mahtunut Suomen kokoonpanoon, ja mies myönsi harmituksensa Viasatin lähetyksessä ennen Armenia-ottelua.

Armeniaa vastaan Forsell oli kokoonpanossa, mutta ei saanut lopulta peliaikaa, kun Suomi nappasi tärkeän 2-0-voiton Jerevanista.

Forsell kertoi Iltalehdelle, ettei hän hyppinyt ilosta, kun häntä ei valittu Armeniaa vastaan avauskokoonpanoon. Väärinkäsityksen vuoksi Forsellin kommentit olivat viitanneet siihen, ettei hän olisi ollut iloinen Suomen voitosta. Forsell kertoi kuitenkin SuomiFutis-sivustolle olleensa todella iloinen Suomen voitosta.

– Sen voi keneltä tahansa kysyä. Olin totta kai todella iloinen siitä, että otimme voiton Armeniasta. Se oli tärkeä voitto ja juhlimme voittoa yhdessä joukkueen kanssa, Forsell kertoi puhelimitse.