Puola – Latvia: murskajaiset luvassa

EM-karsinnat
Puola – Latvia
Sunnuntai 24.03. klo 21:45

Puola ja Latvia pelaavat jo toiset karsintaottelunsa tässä rupeamassa – Puola haki pisteet Itävallalta numeroin 0-1 ja Latvia joutui tunnustamaan Makedonian paremmakseen lukemin 3-1. Puola on sunnuntain otteluun megalomaaninen ennakkosuosikki, sillä joukkueiden tasoero on huikea.

Puola – hyökkäysvoimaa Lewandowskin johdolla

Puola oli Kansojen Liigassa tiukoilla Italian ja Portugalin kanssa: molempia vastaan tuli yksi tasapeli ja yksi tappio. Viime kesän MM-kisoissa Puola löi Japanin, mutta jäi tasaisen lohkonsa jumboksi ja jatkopelit jäivät unelmaksi. Torstainen ryöstö Itävallalta oli hyvä esitys: Itävallalla oli omat paikkansa, mutta Puola piti pintansa ja olisi voinut tehdä toisenkin maalin.

Puolalla on laadukas porukka, mutta erityisesti sen hyökkäysvoima vakuuttaa: onhan joukkueella käytössään mm. Bayern Münchenin tehotykki Robert Lewandowski sekä torstaina vaihdosta tullut ja voittomaalin tehnyt Milanin Il Pistolero, Krzysztof Piatek. Puolan hyökkäyksen juonikkuus tulee olemaan myrkkyä Latvian vaatimattomalle kokoonpanolle.

Latvia – onnettomat lähtökohdat

Slaviša Stojanović nimettiin Latvian valmentajaksi juuri ennen MM-karsintoja, eikä kummoiseen kuherruskuukauteen ollut aikaa. Latvian maajoukkueen menestys on olematonta, eikä torstainen tappio Makedonialle muuttanut käsitystä joukkueen iskukyvystä ollenkaan.

Torstaina tuli myös lisää lunta tupaan, sillä Latvian maalivahti Andris Vanins loukkaantui ja jouduttiin vaihtamaan pois kesken pelin. Andrus Ciganiks sai puolestaan kaksi varoitusta ja lensi lisäajalla pihalle. Stojanović joutuu siis miettimään kokoonpanoaan uusiksi. Lähtökohdat peliin tuntuvat lähes toivottomilta – ei olisi ihme, jos Puola suorastaan murskaa vaatimattoman Latvian.

Vetosuositus

Joukkueiden suunnaton tasoero, Stojanovićin olematon kokemus joukkueensa kanssa sekä kokoonpanotiedot suosivat kaikki Puolaa. Tasoitus on kieltämättä iso, mutta vetoihin otetaan Aasialainen tasoitusveto, Puola -2.5 maalia kertoimella 1,85. Veto osuu, jos Puola voittaa vähintään kolmella maalilla.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Puola – Latvia ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Puola -2.5 maalia. Jos Puola voittaa vähintään kolmella maalilla, saat 185 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Puola voittaa enintään kahdella maalilla, ottelu päättyy tasan tai Latvia voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.