Puolan maajoukkuetta vaivaa raju epidemia – huolestuttavat jäljet johtavat Napoliin

© Kuva: Getty Images

Puolan A-maajoukkueeseen on iskenyt raju flunssaepidemia, kertoo Football Italia.

Jerzy Brzęczekin valmentama ryhmä voitti EM-karsintojen avausottelussaan torstaina Itävallan vieraissa 1-0. Puolan seuraava karsintaottelu on tänään, sunnuntaina, Latviaa vastaan, mutta virus on passittanut monta avainpelaajaa sairastuvalle.

– Meillä on joukkueessa epidemia. Ensimmäiset ongelmat ilmenivät ennen Itävalta-peliä Arkadiusz Milikillä, kommentoi Brzęczek.

– Ehkäpä hotellin ilmastoinnissa oli jotain vikaa Viennassa, koska monet pelaajat kärsivät samoista oireista.

– Meidän lääkintähenkilökuntamme pyrkii toimimaan ripeästi, jotta virus ei leviä pidemmälle. Jan Bednarek ja Bartosz Bereszyński eivät osallistuneet tämän päivän (lauantain) harjoituksiin.

– Flunssa on iskenyt kahdeksaan pelaajaan, myös (Krzysztof) Piątekiin.

Italialaismediassa epäillään, että Puolan epidemia lähti liikkeelle Napolin hyökkääjästä Milikistä. Hänen seurajoukkuekaverinsa Alex Meret on myös kärsinyt flunssan oireista, eikä hän pelannut Italian alle 21-vuotiaiden maaottelussa aiemmin tällä viikolla.

Napolin keskikenttäpelaaja Fabián Ruiz taas joutui vetäytymään Espanjan A-maajoukkueesta, kun hänellä nousi maanantaina korkea kuume harjoituksissa. Ruiz vietti usean päivän sairaalassa hengitysvaikeuksien takia. Il Mattino kertoo, että hän kärsi sikainfluenssasta.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!