Marek Hamsik jätti Napolin seuraavalle kapteenille valtavat saappaat täytettäväksi. Slovakian jalkapallon ykkösnimi siirtyi helmikuussa Kiinan Superliigaan vietettyään yli vuosikymmenen seurassa (lue lisää).

Hamsik rikkoi myös Napolin maaliennätyksen, joka oli aiemmin argentiinalaislegenda Diego Maradonan hallussa.

Hamsikin perintöä jatkaa nyt seuran hyökkääjätähti Lorenzo Insigne. 27-vuotias italialaistaituri on kaupungin oma kasvatti, joten valinta ei voisi olla luonnollisempi.

– Neapolitalainen ei pääse ihan joka päivä kantamaan Napolin kapteeninnauhaa. Minä pääsin kapteeniksi Hamsikin lähdettyä ja olen ylpeä siitä. Haluan edustaa Napolin kannattajia ja toivon kantavani tätä pitkän aikaa, Insigne kehui Sky Italialle.

– Hamsik teki seurassa historiaa. Hän rikkoi Maradonan ennätyksen keskikenttäpelaajana. Hänet voi nähdä vain esimerkkinä. Olen ylpeä saatuani pelata hänen kanssaan. Hän oli mestari kentällä ja sen ulkopuolella.