Kolmosessa pelaavan Peimari Unitedin Waltteri Gerlander on saanut kutsun espanjalaisen Valencian alle 19-vuotiaiden joukkueen testitilaisuuteen.

– Viime syksynä sain yhteydenoton ex-valmentajaltani Hugo Henriquesilta. Hän valmentaa ja arvioi pelaajia nykyään Valencian organisaatiossa mm. kansainvälisillä leireillä Kreikassa. Hugo väläytti mahdollisuutta kolmelle Peimari Unitedin B-junnulle tulla Ateenaan treenaamaan ja turnaukseen sekä arvioitavaksi tammikuussa 2019 kansainvälisen ryhmän osana, kommentoi Gerlander Peimarin sosiaalisessa mediassa.

– Helmikuussa sähköpostiin ilmestyi arviokaavake ja henkilökohtainen kutsu tulla näytille Valenciaan.

– Haluan kiittää erityisesti Peimari Unitedia yhteisönä ja sen portugalilaisia valmentajia jalkapallo-osaamisestani. 10-vuotiaasta lähtien olen ollut ainoastaan portugalilaisvalmennuksessa. Ensin Hugo Henriquesin ja Diogo Nobren noin kuusi vuotta ja sen jälkeen Tiago Santosin ja Joaquim Valinhon. Myös Andre Mirandalta olen aina saanut apua.

– Luonnollisesti perheeni on tukenut ja kannustanut minua ja Paimion lukion rehtori ja ryhmänohjaajani on suhtautunut joustavasti asioiden järjestelyyn.

Valencian miesten edustusjoukkue pelaa Espanjan pääsarjassa La Ligassa, jossa se on 27 kierroksen jälkeen seitsemäntenä.