Mestarien Liiga
Ajax – Juventus
Keskiviikko 10.04 klo 22:00

Hollannin Eredivisien tason lasku on ollut ilmeistä jo useamman vuoden ajan. Keskiverto hollantilainen pääsarjajoukkue on eurooppalaisella tasolla hyvinkin arkinen. Sarjan tasoerot ovat lisäksi räjähtämässä käsiin: Ajax ja PSV ovat suoran mitan edellä muita. Ajaxin tämän vuoden joukkue on nuorekas ja pirteä. Maan pääsarjassa se on tehnyt jo käpäyttävät 100 maalia. Ja Euroopassakin menee hyvin – nyt on Mestarien Liigassa vastassa Juventus.

Juventus on käytännössä jo varmistanut Serie A:n mestaruuden ja kevään tähtäin on Mestarien Liigassa. Tässä ottelussa mielenkiinto kohdistuu siihen, palaako Cristiano Ronaldo sairaustuvalta kokoonpanoon. Tätä pidetään jopa todennäköisenä ja se on omiaan vaikeuttamaan Ajaxin illan urakkaa.

Kokoonpanopuolella Ajaxin tilanne on hyvä. Noussair Mazraouin pelikielto on ainoa merkittävämpi murhe. Juventuksella on poissa varmuudella Juan Cuardrado, eikä Douglas Costan, Emre Canin tahi Andrea Barzaglin pelaamisestakaan ole kummoisia takeita. Joka tapauksessa Juventuksella on laaja materiaali ja penkiltäkin löytyy todellista laatua.

Vetosuositus

Vastakkain on Ajaxin aktiivisuus, ennakkoluulottomuus ja kotietu sekä Juventuksen kokemus ja pelaajamateriaalin laatu. Pelin kuva ei varmaankaan tule alun alkaen olemaan turhan aktiivinen. Virheitä ja takaiskumaaleja koitetaan vältellä. Vanha Rouva on niin paljon perustasoltaan vahvempi, että se on vieraissakin selkeähkö suosikki. Vetosuositus on siis Juventus voittaa ottelun kertoimella 2,30.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Ajax – Juventus ja kohteeseen Juventus voittaa ottelun. Jos Juventus voittaa ottelun, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Ajax voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.