Serie A
Atalanta – Empoli
Maanantai 15.04 klo 21:30

Kun alkuilta on monella mennyt lätkäviihteen parissa, voi sen jälkeen hakata pari erää slotteja ja avata TV, joka on isojen eurosarjojen suhteen oikea lahja jalkapallon ystäville. Serie A kuuluu TV:n valikoimaan ja maanantaina striimataan ottelu, joka on tärkeä molemmille joukkueille – Atalanta taistelee täyspäisesti eurocup -paikoista ja Empoli yrittää epätoivoisesti luovia tiensä pois putoajan paikalta. Heti kärkeen on sanottava, että kaikki muut tulokset kuin kotivoitto sekottaisivat Petsipapan pasmat pahemman kerran.

Atalanta on nimittäin timanttisessa iskussa. Sillä on takana kuusi tappiotonta ottelua. Viime viikon tuplakierroksilla Gian Piero Gasperinin joukkio antoi Udineselle selkeästi pataan ja taisteli tasapäisesti 0-0 Interin vieraana. Atalanta voi kauden lopuksi hyvin sotkea Italian suurseurojen hegemoniaa. Atalantan pelaajatilanne hipoo täydellistä: alati vaarallinen Duván Zapata on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa kärkeen. Vain Josip Ilicicin tilanne on epäselvä ja Rafael Toloi on poissa.

Empolille ei ennakoissa odotettu helppoa kautta, eikä viime kauden päätteeksi nousseella joukkueella ole helppoa ollutkaan. Erityisesti Aurelio Andreazzolilla on ollut vaikeuksia tilkitä joukkueensa vuotavaa puolustusta. Tällä kertaa tehtävää ei helpota yhtään, että alakerrasta puuttuu loukkaantunut Matias Silvestre sekä pelikieltoaan kärsivä Domenico Maletta. Puolustukselle voikin povata vaikeuksia, sillä Atalantalla on todella tulivoimainen yläkerta.

Vetosuositus

Petsipappa on siis Atalantan kyydissä aivan pidäkkeettä. Tämä ei vaikuta matsilta, jolla Empoli parantaisi Serie A:n tällä hetkellä huonointa vierassaldoa. Ei ole myöskään odotettavissa, että Atalanta alkaisi maalin johdossa jarruttelemaan. Siispä vetosuosituksena on Aasialainen tasoitus, Atalanta -1,5 maalia kertoimella 1,97. Veto lipuu siis kotisatamaan vähintään kahden maalin kotivoitolla. Tehdään maanantaista hyvä vetopäivä – kaikkea vedetään mikä liikkuu!

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Atalanta – Empoli ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Atalanta -1,5 maalia. Jos Atalanta voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 197 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Atalanta voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Empoli voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Serie A:n ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Serie A:n lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, La Ligan, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.