© Kuva:

Betis – Espanyol: ryhtiliikkeen aika

La Liga
Betis – Espanyol
Maanantai 29.04 klo 22:00

La Ligan kierros numero 35 paketoidaan Sevillassa, jossa pienoisessa kriisissä rypevä Real Betis isännöi yhtä lailla sarjan keskivaiheilla lojuvaa Espanyolia. Ottelu nähdään suorana striimauksena myös Unibet TV:n kautta, mikä mielihyvällä merkille pantakoon.

Betisin manageri Quique Setienin asemasta on liikkunut jo juttua, sillä kukaan ei ole varmasti alkuvuoden suorituksiin tyytyväinen. Voi olla, että Setienin parasta ennen -päiväys on menossa ohi. Betisin pelillinen pohjakosketus saavutettiin viime viikolla, kun joukkue otti rumasti kuonoonsa Levantelta. Tämä oli jo kolmas perättäinen tappio sarjassa ja voisi kuvitella, että nyt joukkueen motivointiin käytetään kaikki saatavilla oleva energia. Espanyol ei olisi välttämättä ansainnut kotona Celtaa vastaan mitään, mutta kairasi kuitenkin tasapelin.

Betisin kokoonpanotilanne näyttää aivan hyvältä – William Carvalho on tähän peliin epävarma tapaus. Tosin kokoonpanossa voi tapahtua mitä vaan, sillä viime ottelusta on asioiden muututtava. Espanyolin tilanne on kinkkisempi, sillä manageri Rubilla on varsinkin keskikentän kokoonparsimisessa hommia.

Vetosuositus

Kyseessä ei ole helppo tipsattava, mutta Petsipappa kääntyy Betisin suuntaan. Joukkue on kuitenkin laadukas ja ruman tappion jälkeen voidaan hyvin nähdä ryhtiliike. Vetosuositus on siis Betis voittaa ottelun kertoimella 2,15.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Betis – Espanyol ja kohteeseen Betis voittaa ottelun. Jos Betis voittaa, saat 215 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Espanyol voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki La Ligan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.