Valioliiga
Cardiff – Liverpool
Sunnuntai 21.04 klo 18:00

Valioliigassa mestaruusjahti jatkuu armottomana. Manchester City hoiti eilen osuutensa Tottenhamia vastaan ja tänään on Liverpoolin vuoro Cardiffia vastaan. Cardiff tarvitsee myös pisteitä epävoiton vimmalla, sillä Neil Warnock yrittää johdattaa joukkueen pois putoamisviivan alta. Helppoa se ei tule Jürgen Kloppin johtamaa Poolia vastaan olemaan, sillä joukkueiden tasoero on suunnaton.

Cardiff ei kuitenkaan tule myymään nahkaansa halvalla, vaan yrittää pysäyttää Poolin mestaruusjunan. Täysin mahdotonta se ei ole, sillä Pool ei varsinkaan vieraissa ole täysin vakuuttanut – vaikka tulosrivi koreaa luettavaa onkin. Cardiff ei voi peruutella ja vaatimattomalla pakalla operoiva joukkue antaa varmasti vieraille tilaisuuksia maalintekoon.

Liverpoolin hyökkäysvoimaa on ennenkin syystä kehuttu, sillä se on lähes parasta mitä rahalla saa. Mohamed Salah ja Sadio Mané ovat tietysti joukkueen eniten maalanneet veijarit, mutta viime aikoina Roberto Firmino on ollut iskussa. Viimeisestä kuudesta pelaamastaan ottelusta, hyvin maalipaikoille hakeutuva brassikärki on maalannut neljässä ottelussa. Viikolla Firmino tuli Mestarien Liigassa Portoa vastaan vaihdosta kentälle ja osui toisella puoliajalla.

Vetosuositus

Ottaen huomioon Firminon hyvän vireen ja Poolin korkean maaliodotusarvon, brassikärjen osallistumisesta maalitalkoisiin saa mukavan kertoimen. Vetosuosituksena on tässä siis Roberto Firmino tekee maalin kertoimella 2,18. Petsipappa uskoo Firminon olevan Cardiffia vastaan avauskokoonpanossa ja jatkavan hyviä esityksiään.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Cardiff – Liverpool ja kohteeseen Roberto Firmino tekee ottelussa maalin. Jos näin käy, saat 218 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Firmino ei tee maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.