Chelsea – West Ham: kaikki puoltaa kotijoukkuetta

Valioliiga
Chelsea – West Ham
Maanantai 08.04. klo 22:00

Valioliigassa Chelsea on mukana kahinassa top4 -paikasta, kun taas West Hamilla alkaa kausi olla pikku hiljaa jo paketissa. Motivaatiotekijöiden lisäksi vaakakupissa painaa kotietu, joka on kovaa luokkaa – vaikka Lontoon paikallisesta onkin kyse. Myös edellisten matsien esitykset antavat ymmärtää Chelsean olevan vahvoilla.

Chelsealla oli esityksellisesti välillä huonompi jakso, mutta viikkomatsissa se oli Brightonia vastaan aivan suvereeni. Ja kyllähän Chelsea on koko kauden ollut Stamford Bridgellä elementissään – 16 ottelun jälkeen tappiosarakkeessa on vain yksi ottelu. Etenkin puolustus on toiminut kotona moitteettomasti.

Myös Tottenham, Arsenal ja Manchester United kärkkyvät top 4 -paikkaa. Arsenalille sattui eilen heikko peli, joten nyt olisi otollinen paikka kartuttaa pistetiliä. Chelsean helmasynti on ollut kuitenkin ailahtelu, josta Maurizio Sarrin pitäisi joukkueineen päästä eroon.

Ailahtelevainen on myös West Ham. Viime viikonloppuna Manuel Pellegrinin joukkue oli todella surkea ja hävisi kotonaan Evertonille 0-2. Vieraissa on ollut viime aikoina vaikeaa – viimeisestä kuudesta vierasmatista on kertynyt viisi tappiota. Loukkaantumiset ovat syöneet tehoja – tosin nyt ainakin Felipe Anderson on odotettavissa takaisin tähän peliin. Joka tapauksessa poissaolojen lista on edelleen pitkähkö.

Vetosuositus

West Hamin pitäisi parantaa todella paljon, että sillä olisi palaa tänään. Tähän on hieman vaikea uskoa, joten vetosuosituksena Lontoon kahinaan on Aasialainen tasoitus, Chelsea -1.5 maalia kertoimella 1,84. Vähintään kahden maalin voitolla siis vetokassa kiittää.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Chelsea – West Ham ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Chelsea -1,5. Jos Chelsea voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 184 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Chelsea voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai West Ham voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.